stefan_mandachi_347c3.jpg

Mandachi nu se oprește nici la kilometrul de autostradă și nici la protestul #şîeu, ci continuă initiativa "România vrea autostrăzi", cu un nou proiect.

Acesta va ''pune'' în film experienţele traumatizante prin care trec victimele accidentelor rutiere din ţara noastră, dramele lor, ale familiilor sau pe acelea ale rudelor care rămân în urma nenumăraților ...morți.

Prima întâlnire a avut loc duminică, la Suceava, între omul de afaceri și victime ale accidentelor rutiere produse pe șoselele din țară.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mandachi: „Sunteţi nişte curajoşi pentru că vă aflaţi în judeţul morţii. România este ţara cu cele mai multe victime din accidente rutiere, iar Suceava este locul I", le-a spus Ştefan Mandachi – interlocutorilor, potrivit știrileprotv.ro.

Antreprenorul vorbește despre noul proiect și despre consecințele dramatice ale lipsei infrastructurii din România, pe Facebook, unde cere implicarea tuturor românilor care au fost martori ai tragediilor produse pe drumurile noastre, indiferent victime, cunoscuți ai acestora, trecători sau...salvatori.

''Crezi că Bianca e singura victimă a accidentelor rutiere? Dar Bianca are curaj! Eu zic că mai sunt destule mame cu copii paralizați, oameni traumatizați, morți nevinovați pe șoselele late de câțiva metri. Tu nu ai fost martor la carnagiul de pe "șosele"? Deci #șîtu trăiești în România. 

Nu sta indiferent pe marginea gropii! Scrie-mi povestea ta și o introduc în film. 

Apropo! Descarcerarea, medicina legală, ambulanța care transportă jumătăți de oameni, nu ne povestiți și nouă ce trăiți zilnic? Că doar nu e un secret'', scrie Ștefan Mandachi, pe Facebook.

Documentarul va fi distribuit gratuit în cinematografe sau la festivaluri de film internaţionale.

sursă foto: Facebook Ștefan Mandachi 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Miruna Alexandru
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg