gales_8883b.JPG
Cornel Galeș, soțul cântăreței de muzică populară Ileana Ciuculete, a murit duminică într-un accident de maşină în Spania. Bărbatul a fost în atenția publică din cauza scandalului avut cu fiii artistei din cauza moștenirii lăsate de Ileana Ciuculete

Naşa de cununie a bărbatului este cea care a confirmat informaţia.

„Am primit telefon de la un agent de circulaţie din Spania că Cornel Galeş a avut un accident şi e mort,”, a spus naşa lui Cornel Galeş într-un comentariu pe Facebook, conform Adevărul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, pe pagina personală de Facebook a lui Cornel Galeş, apar mai multe mesaje de condoleanţe din partea rudelor şi a cunoscuţilor.

Conform sursei citate, decesul lui Cornel Galeş a fost confirmat de iubita acestuia.

Cornel Galeş a fost soţul Ilenei Ciuculete, cântăreaţă de muzică populară care a murit în 2017, la vârsta de 59 de ani.

Sursa: adevărul.ro

gales_d7434.JPG

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg