66488772_2556677894367157_646325610917920768_n_94270.jpg

Mihai Mitoşeru şi soţia sa, Noemi, au decis să se separe, după o relaţie de 13 ani. Vestea tristă a fost dată chiar de Mihai Mitoşeru pe reţelele sociale.

Mihai Mitoşeru şi Noemi formau unul dintre cele mai frumoase şi mai solide cupluri din showbiz. Cei doi erau fericiţi, iar toată lumea îi admira. În plus, după ce au devenit soţ şi soţie, relaţia lor a început să fie şi mai înfloritoare. Până într-o zi, însă, când încet-încet au început să se strângă neînţelegerile.

Mihai Mitoşeru a fost cel care a dat vestea pe Facebook, anunţând că nu se mai poate face nimic în vederea salvării mariajului, iar săptămâna viitoare urmează să meargă la notar. Se pare că motivul despărţirii dintre cei doi îl reprezintă diferenţa de percepţie asupra vieţii de cuplu. Mihai Mitoşeru îşi dorea să aibă copii, în timp ce Noemi voia să pună accentul mai mult pe ea, ca femeie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, Mihai Mitoşeru şi-a luat inima în dinţi şi a ţinut să le transmită şi fanilor, dar şi prietenilor ceea ce se întâmplă în viaţa sa personală. Mesajul transmis de Mihai Mitoşeru i-a luat pe toţi prin surprindere, mai ales că acesta pare a fi destul de radical în declaraţie.

"Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărat ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorţăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viață (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! 💔", a scris Mihai Mitoşeru pe Facebook.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg