- Publicitate -

Lista posturilor vacante în școli și primării din Prahova. Zeci de locuri de muncă, scoase la concurs în spitalele din județ

Mai multe posturi vacante în primării și școli au fost scoase la concurs în Prahova. Lista include zeci de locuri de muncă scoase la concurs în spitalele din județ.

- Publicitate -

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de referent debutant (studii medii), în cadrul Compartimentului Management al Calității Serviciilor de sănătate.

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de referent debutant (studii medii), în cadrul Compartimentului Achiziții Publice.

Spitalul Municipal Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, tempoar vacante, de brancardier în cadrul Secției A.T.I..

Citește și: Angajări din sursa externă la Penitenciarul Târgșoru Nou. Posturile scoase la concurs

Spitalul C.F. Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de îngrijitoare, în cadrul Secției Medicină Internă II.

Spitalul C.F. Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de medic specialist confirmat în specialitatea gastroenterologie, în cadrul Secției Medicină Internă II, Compartiment Gastroenterologie.

Citește și: Controale ITM Prahova la firme care au angajați străini. Cea mai mare amendă a fost de 200.000 de lei

Spitalul C.F. Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical generalist (5 posturi), după cum urmează:

- Publicitate -
 • 2 posturi, în cadrul secției Medicină Internă I;
 • 3 posturi, în cadrul secției Medicină Internă II.

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de conducere, vacante, de șef Serviciul Resurse Umane, Normare, Organizare şi Salarizare (RUNOS).

Citește și: La ce vârstă se pot pensiona femeile. Casa Județeană de Pensii Prahova a explicat modul de calcul

Spitalul de Pediatrie Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează:

 • 1 post medic – specialitatea medicală O.R.L., în cadrul Cabinetului O.R.L. Ambulatoriul Integrat,;
 • 1 post medic – specialitatea medicală Cardiologie Pediatrică, în cadrul Cabinetului Cardiologie Ambulatoriul Integrat;
 • 2 posturi medic specialist – specialitatea medicală Pediatrie, în cadrul Compartimentului Primiri Urgențe.

Citește și: Lista completă a localităților din Prahova ai căror cetățeni pot ieși mai devreme la pensie cu 2 ani din cauza poluării

Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

- Publicitate -
 • 1 post medic primar în specialitatea chirurgie generală, în cadrul Compartiment chirurgie generală;
 • 1 post medic primar în specialitatea obstetrică-ginecologie, în cadrul Compartiment obstetrică-ginecologie;
 • 2 posturi medic specialist în specialitatea obstetrică-ginecologie, în cadrul Compartiment obstetrică-ginecologie;

Citește și: Ce prime primesc angajații de la Hale și Piețe, TCE, SGU și RASP Ploiești

 • 1 post de medic specialist în specialitatea A.T.I., în cadrul Compartiment A.T.I.;
 • 1 post de medic specialist în specialitatea medicină de laborator, în cadrul Laborator analize medicale;
 • 1 post de medic specialist în specialitatea radiologie si imagistică medicală, în cadrul Laborator radiologie si imagistică medicală;
 • 1 post medic primar în specialitatea epidemiologie, în cadrul CPIAAM.

Spitalul Orășenesc Urlați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de registrator medical, la Biroul Internări și Informații.

Posturi vacante în școlile din Prahova

Colegiul Naţional „Nichita Stănescu” din Ploieşti, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor.

Grădinița cu Program Prelungit „Clopoțica”, Urlați, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat bucătărie.

- Publicitate -

Citește și: Cine poate beneficia de reducerea vârstelor de pensionare. Răspunsul Casei Județene de Pensii Prahova

Liceul Tehnologic Mecanic, Câmpina, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 8 luni, a funcțiilor contractuale, de execuție, temporar vacante, după cum urmează:

 • expert promovare program „A doua șansă” (pe perioadă determinată de 8 luni – durata timpului de lucru: 3 ore/zi, în medie 60 de ore lunar);
 • 2 posturi expert profesor „A doua șansă” (pe perioadă determinată de 8 luni – durata timpului de lucru : 4 ore/zi, în medie 80 de ore lunar);
 • expert recenzare și înregistrare a copiilor de vârstă școlară din comunitate și înscriere în Grupul Țintă (pe perioadă determinată de 3 luni – durata timpului de lucru 2 ore/zi, în medie 40 de ore lunar).

Citește și: ITM: Sute de prahoveni implicați, în ultimul an, în accidente de muncă. Șapte persoane și-au pierdut viața

Școala Gimnazială „Gheorghe Costescu” Comuna Aluniş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șfer (microbuz școlar).

Post vacant la Serviciul de Ambulanță Prahova

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de operator registrator de urgenţă  debutant (M) – Dispeceratul medical integrat – Staţia Ploieşti.

- Publicitate -

Posturi vacante la primăriile din Prahova

Primăria Comunei Poienarii Burchii, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta I (3 posturi) , (Cod COR 712609; Cod COR 721410 şi Cod COR 832201), în cadrul Compartimentului Administrativ.

Primăria Orașului Bușteni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator I, în cadrul Compartimentului de administrare a pieței agroalimentare și bazelor sportive.

Citește și: Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2023 începe pe 5 mai. Cum se fac înscrierile

Primăria comunei Puchenii Mari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de Consilier I – Compartiment Registratură, Relații cu Publicul, Monitorizare proceduri administrative și Arhivă.

- Publicitate -

Primăria comunei Sălciile organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, la Compartimentul de Administrare a domeniului public și privat, de:

 • tractorist;
 • muncitor.

Citește și: Fermierul prahovean Aurelian Ene a refuzat să vândă laptele cu 2 lei intermediarilor. Ce soluție a găsit

Casa de Cultură a Orașului Plopeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent debutant, în cadrul Compartimentului cultură, educație-informare, bibliotecă.

Complexul Sportiv Național „Piatra Arsă”, Bușteni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

 • muncitor calificat I – ospatar – 2 posturi
 • muncitor calificat II -cameristă – 1 post
 • muncitor calificat III -cameristă – 1 post

Citește și: Anunțul ministrului Muncii despre pensii, la Ploiești – VIDEO

Club Sportiv Orășenesc Mizil organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat (întreținere baze sportive ) – 2 posturi.

Primăria oraşului Mizil organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist (PL), grad debutant în cadrul compartimentului “Cabinete medicale școlare”.

Clubul Sportiv Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor clădiri, în cadrul complexului „Hipodrom”.

Citește și: Expoziție de tehnică militară, în premieră la Ploiești. Lansatoare de rachete, expoziție de arme, tiroliană și bucătărie rulantă de campanie – VIDEO

Clubul Sportiv Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic, în cadrul complexului ”Hipodrom”.

Posturi vacante la DGASPC Prahova

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent social specialist, studii superioare, din cadrul Serviciului Management de Caz pentru Asistenți Maternali Profesioniști.

Citește și: Admitere la Școala de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina. Calendarul examenelor

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor, din cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Sf. Andrei” Ploiești.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor, din cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Echilibru” Ploiești – Apartament pentru Tineri.

Post vacant la DSP Prahova

Direcția de Sănătate Publică Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de inspector de specialitate gradul 1A.

Mai multe detalii cu privire la organizarea concursurilor dar și cerințele generale pe http://posturi.gov.ro/judet/prahova

Provocarea observatorul prahovean

Sondaj Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Interviu cu medicul Cristian Vintilescu, proprietarul Mediurg: „Cea mai mare avere a unei firme sunt angajații”

Medicul Cristian Vintilescu este asociat în Prahova cu Centrul Medical Mediurg, un colos complex care cuprinde, printre altele, Spitalul de Recuperare „Sfântul Anton”, Mediurg,...

Câți bani primesc tinerii șomeri care se angajează în 2024. Prima de instalare este de 12.500 de lei

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a anunțat că acordă, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă, stimulente tinerilor care se angajează. Tinerii...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Interviu cu medicul Cristian Vintilescu, proprietarul Mediurg: „Cea mai mare avere a unei firme sunt angajații”

Medicul Cristian Vintilescu este asociat în Prahova cu Centrul Medical Mediurg, un colos complex care cuprinde, printre altele, Spitalul de Recuperare „Sfântul Anton”, Mediurg,...

Accident în zona Halelor Centrale din Ploiești – FOTO

Accidentul rutier s-a produs, luni seară, în zona Halelor Centrale din Ploiești, după ce două auto au intrat în coliziune. Din fericire, evenimentul rutier...

Câți bani primesc tinerii șomeri care se angajează în 2024. Prima de instalare este de 12.500 de lei

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a anunțat că acordă, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă, stimulente tinerilor care se angajează. Tinerii...

„Copiii ar trebui să beneficieze de prima consultație stomatologică odată cu apariția primului dințișor”. Interviu cu Dana Albert, medic specialist pedodont, RAD Medical Center

Vizita la medicul pedodont, specialistul care se ocupă de problemele dentare ale copiilor, este recomandată odată cu apariția primilor dințișori. Printr-o examinare regulată, micuții...

Cât costă vacanța „de schi” în țară în cazul în care copilul chiar merge la schi

A început în Prahova săptămâna dedicată vacanței „de schi”, așa cum au denumit-o guvernanții. La ce preț se ridică o astfel de vacanță? Motivele...
Emisiuni
- Publicitate -

Vrei să faci parte din forțele speciale de comando ale armatei române? Numărul de locuri disponibile, acte necesare și probele de concurs

Forțele pentru Operațiuni Speciale Române au anunțat că se fac înscrieri pentru posturile de soldat gradat profesionist în forțele pentru operații speciale. Depunerea dosarelor...

Subvenția pentru Rabla Plus scade la jumătate, de la 10.000 la 5.000 de euro. Vă mai tentează achiziția de mașini electrice?

În decembrie, reprezentanții Ministerului Mediului anunțau o posibilă reducere a eco-bonusul în Programul Rabla Plus cu 2-3000 de euro. Relansarea programului în 2024 vine...

Ce amenzi riscă românii care dau foc la resturile de vegetație

Se apropie primăvara, iar persoanele care stau la casă se vor apuca de curățenie prin curte. Astfel, tot mai mulți oameni aleg să dea...

Marian Godină reacționează la melodia Macarena a Erikăi Isac: „Mă întreb, dragi femei, cu cine […] vă întâlniți voi și mai ales unde?”

​Polițistul Marian Godină a avut o reacție pe Facebook în legătură cu melodia momentului, „Macarena”, cântată de Erika Isac, care în patru zile de...

Primăria din Odorheiu Secuiesc, amendată cu 10.000 de lei pentru tragedia de la internatul al cărui acoperiș s-a prăbușit

Primăria din Odorheiu Secuiesc, amendată cu 10.000 de lei de către Inspectoratul de Stat în Construcţii Harghita în cazul autorizaţiei emise pentru lucrările la...
Emisiuni
- Publicitate -