Posturi vacante în Prahova. Spitalul Voila a scos la concurs postul de director medical

Mai multe posturi vacante din Prahova au fost scoase la concurs de diverse instituții publice. Spitalul Voila din Câmpina caută, de exemplu, director medical.

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina organizează concurs/examen, în conformitate cu O.M.S nr. 284/2007 cu modificările și completările ulterioare, pentru ocuparea funcţiei specifice comitetului director, de director medical. (Detalii AICI).

Şcoala Gimnazială „Andrei Mureşanu” din Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de administrator financiar (contabil) 0,5 normă. (Detalii AICI).

Colegiul Tehnic Forestier din Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de paznic. (Detalii AICI).

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Valea Călugărească, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: economist II – Compartimentul achiziții publice și de șofer II  – Compartimentul valorificare, aprovizionare. (Detalii AICI).

Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: infirmieră debutantă, studii G/M, Compartimentul medicină internă și de îngrijitoare curățenie, cu studii G, Secția de ortopedie traumatologie. (Detalii AICI).

Şcoala Gimnazială „B.P. Hașdeu”, Câmpina, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de secretar șef. (Detalii AICI).

Colegiul Naţional „Nichita Stănescu” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de agent de pază. (Detalii AICI).

Comuna Blejoi cu sediul în satul Blejoi nr. 1003, comuna Blejoi, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de inspector de specialitate, gradul I. (Detalii AICI).

Citește și: Posturi vacante scoase la concurs de primării, spitale și școli din Prahova

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău