Posturi vacante scoase la concurs de primării, spitale și școli din Prahova

Mai multe posturi vacante din Prahova au fost scoase la concurs de primării, spitale și școli, dar și de alte instituții publice din județ. Pe listă se regăsesc locuri de muncă în Valea Călugărească, la Ploiești, Sinaia, Mizil, Azuga, Lapoș, Adunați, Măneciu, Câmpina, Drăgănești și Brazi.

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Valea Călugărească, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, respectiv un post de economist II – Compartimentul achiziții publice și un post de șofer II  – Compartimentul valorificare, aprovizionare. (Detalii AICI).

Şcoala Gimnazială din Comuna Lapoş organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție temporar vacante de secretar 0,25 normă. (Detalii AICI).

Școala Gimnazială „Radu și Severa Novian” din satul Adunați, județul Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor – 0,5 normă. (Detalii AICI).

Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical debutant (2 posturi), specialitatea medicină generală, respectiv la Secția de recuperare, medicina fizică și balneologie – 1 post și la Bloc operator – 1 post. (Detalii AICI).

Tot Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: infirmieră debutantă, studii G/M, Compartimentul medicină internă și de îngrijitoare curățenie, cu studii G, Secția de ortopedie traumatologie. (Detalii AICI).

Colegiul „Ferdinand I”, comuna Măneciu, cu sediul în satul Gheaba, nr. 5, comuna Măneciu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de îngrijitor. (Detalii AICI).

Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuţie, temporar vacante, de paznic. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Gornet-Cricov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de fochist, la Compartimentul Administrativ. (Detalii AICI).

Şcoala Gimnazială „B.P. Hasdeu”, Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de secretar șef. (Detalii AICI).

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 21, cu sediul în Ploiești, Str. Măgurii nr. 6, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea următorului post contractual vacant, de bucătar calificat. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Poienarii Burchii organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, din cadrul Compartimentului Administrativ, de: muncitor calificat, treapta profesională I (2 posturi) și de șofer, treapta profesională I. (Detalii AICI).

Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei“, cu sediul în Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor. (Detalii AICI).

Tot Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei“, cu sediul în Ploieştiorganizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de paznic. (Detalii AICI).

Colegiul Naţional „Nichita Stănescu” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de agent de pază. (Detalii AICI).

Şcoala Gimnazială comuna Drăgăneşti, cu sediul în comuna Drăgăneşti, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcției contractuale, temporar vacante, de secretar. Detalii AICI.

Școala Gimnazială Profesor Oprea Mihai cu sediul în satul Negoiești, Strada Bucegi nr. 52, comuna Brazi organizează concurs pentru ocuparea postului de administrator financiar – 1 normă – post vacant contractual, pe perioadă determinată (17.02.2021 – 31.08.2021). (Detalii AICI).

Comuna Blejoi cu sediul în satul Blejoi nr. 1003, comuna Blejoi, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de inspector de specialitate, gradul I. (Detalii AICI).

Primăria Orașului Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de funcționar (guard) în cadrul Dispeceratului de pază și monitorizare al Direcției de Poliție Locală – I. (Detalii AICI).

Direcţia de Asistenţă Socială Mizil organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de psiholog, grad profesional specialist. (Detalii AICI).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău