catalina-mirita-colaj_70cf6.jpg

Când e vorba de poștă, comunicarea e totul, dar nu cu oricine, nu oricum, nu oriunde.

Fostul premier, Sorin Grindeanu, ajuns șef la ANCOM, ca să nu rămână sărac și supărat, are preocupări cae să ridice nivelul instituției pe care o conduce. Cum pregătirea profesională este obligatorie prin lege, unde-i lege nu-i tocmeală.

Comunicațiile poștale sunt esențiale. Fără ele nu avem o poștă eficientă, de unde omul să plece mulțumit. Cum în România nu te poți pregăti oriunde, cu oricine, e musai să participi la Plenara din insulele Azore. Nu există loc mai bun, un cadru adecvat pentru asimilarea cunoștințelor legate de o poștă adevărată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Libertatea publică imaginea din sistemul Intranet al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), unde Sorin Grindeanu și Cătălina Miriță apar că au efectuat deplasarea în 27-28 iunie 2019 în Insulele Azore și au plecat de acolo cu o zi mai devreme decât restul grupului. Cătălina Miriță are 24 de ani și este fostă Miss Buzău.

Ca președinte al ANCOM, funcție echivalată prin lege la nivel de ministru, Sorin Grindeanu și-a angajat 6 consilieri, fiecare câștigând un plafon minim de 2.000 de euro pe lună. 

detalii despre deplasarea în Azore pe libertatea.ro

catalina-mirita-colaj_05f77.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg