site web

Acum că numărul de website-uri active de pe internetul vizibil se aproapie de cifra impresionantă de un miliard, există o varietate impresionantă de site-uri utile, interesante sau, pur și simplu, distractive, care fie s-au strecurat printre crăpături, fie nu sunt la fel de populare cum ar trebui să fie.

 

1. GifYT

Primul site de pe lista noastră este GifYouTube. Com. Cum îi sugerează şi numele, acest website îi ajută pe utilizatori să realizeze gif-uri folosindu-se de orice clip de pe Youtube. Tot ce trebuie să faceţi este să copiaţi linkul clipului de YouTube în căsuţa potrivită şi aveţi mai multe opţiuni de customizare: puteţi selecta la ce minut al clipului vreţi să înceapă gif-ul şi cât de lungă ar trebui să fie durata. Site-ul îţi permite să îţi şi întitulezi gif-ul sau chiar să adaugi text în produsul final. Comparat cu alte resurse de creare de gif-uri, gifyoutube este o opţiune extrem de rapidă şi uşor de folosit de către toţi utilizatorii.

2. Skiplagged

 

Pe locul doi al listei de astăzi se află un site pe care amatorii de călătorii cu avionul îl vor îndrăgi cu siguranţă. Platforma îi ajută pe călători să găsească cele mai ieftine curse cu avionul indiferent de destinaţie. Mai mult acest website îi ajută pe utilizatori să învingă în lupta împotriva sistemelor contraintuitive de evaluare a preţului unei curse cu avionul, găsind adesea o serie de mijloace alternative pentru asta. Ideea este simplă: dacă vrei spre exemplu să călătoreşti de la Bucureşti la Paris, eşti încurajat să faci o scurtă escală la Atena, ceea ce ar reduce preţul avionului în mod substanţial. Şi pentru mulţi călători o pauză de două, trei ore pe un alt aeroport pentru a economisi câteva sute de euro nu sună chiar aşa de rău. În alte instanţe două bilete single costă mai puţin decât o cursă dus-întors sau un bilet până la Barcelona cu escală în Paris este, de fapt, mai ieftin decât un zbor direct până la jumătatea drumului.

Site-ul creat de un tânăr de 22 de ani reprezintă deja o concurenţă îngrijorătoare pentru platforme uriaşe precum United sau Orbitz care au ameninţat că îl vor da în judecată pe fondator. Din fericire cele două companii nu şi-au dus planul la bun sfârşit aşa că dacă va planificaţi o vacanţă în străinătate în perioada următoare faceţi un click şi pe skiplagged.com şi poate reuşiţi să redirecţionaţi nişte bani din bugetul pentru transport în cel pentru distracţie.

3. HotelWiFiTest

 

În zilele noastre, atunci când îţi alegi hotelul în care urmează să îţi petreci vacanţă, viteza internetului Wifi este un lucru important. Iar dacă sunteţi îngrijoraţi că nu veţi avea cum să va urcaţi fotografiile de la Disneyland pe Facebook, puteţi intră pe hotelwifitest.com şi să verificaţi cât de bună este conexiunea la internet oferită de hotelul la care plănuiţi să staţi. În plus site-ul va oferă informaţii şi despre preţul conexiunii în funcţie de hotelul la cae decideţi să vă cazaţi.

4. WornOnTV

Pe locul 4 în lista de astăzi se află WornOnTV.net, un site interesant care îţi spune de unde poţi cumpără anumite articole vestimentare purtate de personajul tău preferat din House of Cards. Chiar dacă tu în mod particular nu eşti atât de interesat de a copia stilul lui Waletr White din Breaking Bad, gândeşte-te la toţi prietenii tăi care caută de doi ani de zile fedora celebra şi fă-le un cadou.

 

WornOnTv se autodescrie că un website care încearcă să adune laolata toate serialele Tv indiferent de postul pe care sunt difuzate. De la rochia însorită purtată de Jessica Day în ultimul episod din New Girl până la cămaşă purtată de Sheldon Cooper în oricare dintre episoadele Big Bang Theory, WornOnTv va poate ajută să identificaţi hainele voastre preferate.

În plus website-ul nu va va spune doar de unde vă puteţi achiziţiona obiectele râvnite ci vă va îndrumă spre retailerii online care au cele mai bune preţuri pentru ele.

5. BlahTherapy

BlahTherapy este un site cel puţin interesant şi aş tinde să spun unul foarte actual. Într-o societate din ce în ce mai atomizată, care produce indivizi solitari, depresivi şi anxioşi, BlahTerapy îşi propune să pună comunicarea între oameni pe primul plan. Platforma îţi permite să iei fie locul unei persoane care are nevoie de o „ureche” atentă care să te asculte sau să fii chiar tu urechea şi să dai sfaturi unei persoane care are nevoie de ajutor cu o problema. În termenii de utilizare atât ascultătorii cât şi cei care caută consiliere sunt sfătuiţi să păstreze o conduită prietenoasă şi sinceră, fiind protejaţi de anonimat. Cred că acest instrument poate fi cu adevărat util pentru adolescenţii care trec prin numeroasele conflicte specifice vârstei şi se simt dezorientaţi, singuri sau se confruntă cu o problema jenantă pe care nu o pot discuta cu prietenii sau părinţii. Site-ul are şi o varianta plătită în care poţi avea sesiuni live cu un psiholog profesionist. Această oferta pare însă mai puţin convingătoare decât modelul simplu şi ingenios de a pune străini în legătură unii cu alţii şi a-i încuraja să vorbească pe rând despre problemele care îi frământă, într-un cadru privat şi sigur.

Citește tot articolul: digi24.ro