Motivul pentru care copiii nu contactează coronavirusul

0
Coronavirus-copil-840x500_174b1.jpg

Coronavirus-copil-840x500_174b1.jpg

După ce coronavirus-ul a făcut peste 2500 de victime, se pare că, copiii nu sunt într-un pericol așa mare. Rata deceselor este des întâlnită la persoanele în vârstă sau cei ce au comorbidități. Virusul ucigaș îi ocolește însă pe copii, astfel încât specialiștii încercă să afle de ce se întâmplă asta.

În urma rapoartelor ce au fost transmise de autoritățile medicale arată că în cazul copiilor de 9 ani nu există nici un deces, iar rata mortalității la persoanele cu vârsta de până la 39 de ani este doar de 0,2%.

După numeroase pagube materiale și vieți pierdute, copii și tinerii nu au fost afectați grav. Imunitatea lor crescută nu evită integrarea virusului Covid-19 în organism, astfel încât cel puțin doi nou-născuți au fost declarați infectați, conform rapoartelor de la livescience.com.

Potrivit unui articol publicat pe 5 februarie în Jurnalul Asociației Medicale Americane, puțini copii sunt diagnosticați cu coronavirus. Vârsta medie a pacienților ce sunt declarați infectați este de 49-56 de ani. Citește continuarea pe playtech.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here