Titan Academy
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

doroftei-pub.jpg

Leonard Doroftei a primit o notificare din Primăria Ploiești că trebuie să își închidă pub-ul până pe 25 august pentru că blocul în care funcționează este unul cu risc seismic. VIDEO-declarația lui Doroftei la finalul textului.

UPDATE Primarul Dobre, reacție la evacuarea pub-ului lui Doroftei: ”Știa din 2016!” VIDEO

UPDATE 2 După o întâlnire cu Adrian Dobre, Doroftei a anunțat că va contesta în instanță ordinul de evacuare emis de Primăria Ploiești - VIDEO

Fostul campion de box, Leonard Doroftei, a primit ordin de evacuare de la Primăria Ploiești pentru pub-ul care îi poartă numele. Asta deoarece blocul din centrul orașului, în care funcționează spațiul pe care-l administrează de 11 ani, este unul cu grad seismic. 

Doroftei susține că doar el a primit ordin de evacuare, nu și locatarii blocului, ”Devin șomer!” a declarat Doroftei pentru observatorulph.ro.

Acesta a solicitat prelungirea termenului de evacuare pentru a-și putea încheia contractele cu furnizorii și să-și găsească, eventual, un alt spațiu în care să poată funcționa.

Spațiul comercial a fost dobândit de Doroftei după ce a fost declarat cetățean de onoare al municipiului și a semnat un contract de asociere cu Primăria Ploiești scadent în anul 2013. 

,,În urmă cu 11 ani am investit, conform contractului de asociere, 170.000 de euro. Trebuia să-mi spună de la bun început ce probleme are blocul", susține Doroftei, care a apelat la un avocat.

Astăzi, fostul pugilist a venit la Primăria Ploiești pentru a solicita un răgaz, dar și să vadă dacă blocul CC Vest nr 4, în care funcționează pub-ul său, figurează într-un program de consolidare.

VIDEO Doroftei despre ordinul de evacuare a pub-ului său din centrul Ploieștiului

 

 


Social
  • Miercuri, 21 Martie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Elevii din Ploiești au aflat secretele unui profiler

Marți, 20 martie, la sediul IJP Prahova, a avut loc o expoziție și o prezentare tematică despre file din istoria Poliției Române. La eveniment, organizat în colaborare cu Direcția Județeană a...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești