Accident la Târgul de Toamnă al Ploieştiului! Copil, transportat la spital – FOTO

0

accident

Un copil a fost rănit astăzi la Târgul de Toamnă al Ploieștiului, după ce copertina unei terase a fost smulsă de vânt. La fața locului au ajuns echipaje ale SMURD și ale Ambulanței.

În timp ce se afla la Târgul de Toamnă al Ploieștiului, organizat în acest an la Hipodrom, o fetiță de câțiva anișori a fost lovită puternic de stâlpii de susținere ai copertinei unei terase provizorii. Martorii de la fața locului susțin că respectiva copertină nu fusese bine ancorată și a fost smulsă de vânt. Evenimentul nefericit a avut loc în jurul orei 14.30. La fața locului au ajuns imediat echipaje ale SMURD și ale Ambulanței. Copila a fost transportată de urgență la spital pentru investigații amănunțite. Un martor ocular ne-a transmis la redacție mai multe fotografii de la fața locului.

UPDATE:

Am încercat să obținem un punct de vedere și din partea directorului SC Hale și Piețe, societate care a organizat Târgul de Toamnă, dar nu am reușit.

UPDATE:

Fetița a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Ploiești, cu suspiciunea de traumatism toraco-abdominal. Vom reveni cu amănunte.

 

 

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău