Povestea ploieștencei care a riscat totul pentru a investi în educația non-formală a copiilor. Alternativa meditațiilor plictisitoare

0

Acum 10 ani, Florentina Lungu miza totul pentru o investiție riscantă mai ales în Ploiești: educația non-formală a copiilor. VIDEO la finalul textului.

Într-o perioadă în care pregătirea copiilor se rezuma doar la meditații, Florentina a adus la Ploiești cursuri de dezvoltare personală și de vorbit în public pentru copii.

Așa cum era normal, la început părinții au fost reticenți în a-și aduce copiii la astfel de ore, însă, pe măsură ce aceștia s-au convins de importanța educației non formale, numărul cursanților a crescut de la un an la altul.

Ulterior, oferta educațională s-a extins, inclusiv cu cursuri de limbi străine, prin mijloace diferite de cele tradiționale.

Acum trei ani, Florentina a dus la Ploiești franciza Logiscool, cea mai mare rețea de programare și robotică pentru copii din țară.

Aici, copiii învață informatică prin metode certificate internațional, lecțiile interactive fiind susținute de traineri tineri și bine pregătiți profesional.

Invitată astăzi în emisiunea Observatorulph.ro LIVE, Florentina Lungu i-a invitat pe părinți să se convingă de avantajele educației non-formale aducându-și copiii la o lecție demo, gratuită, atât la Speak UP School (detalii AICI) cât și la Logiscool Ploiești (detalii AICI)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău