VIDEO: Povestea lui Costin Ilinca, profesorul din UPG Ploiești campion la culturism și fitness

0

Costin Ilinca, profesorul din UPG Ploiești care este campion de culturism, vine în studioul Observatorulph.ro LIVE, la Generația lui John, pentru a-și spune povestea de viață care seamănă cu un scenariu de film de succes.

Invitatul lui John Cristea din această săptămână este Costin Ilinca, un pedagog dedicat carierei universitare, pentru care sportul reprezintă mai mult decât un stil de viață.

Campion la culturism și fitness, profesor universitar, Costin Ilinca este unul dintre cei mai apreciați dascăli din UPG nu doar pentru cum arată, ci mai ales pentru modul în care predă studenților materii considerate ”imposibil” de învățat.

Emisiunea Observatorulph.ro LIVE -Generația lui John, invitat Costin Ilinca, profesor al UPG Ploiești, campion la culturism și fitness:

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău