FOTO: Cozi uriașe pentru testul covid la Spitalul Schuller din Ploiești. Explicația conducerii – UPDATE

Pacienții Spitalului Municipal Ploiești așteaptă de la 6,30 dimineața, în curtea unității sanitare, pentru a fi testați pentru coronavirus. Fără această procedură ei nu pot fi consultați, tratați sau internați, chiar dacă suferă de boli grave, precum diverse forme de cancer.

UPDATE Reacția primarului Volosevici după ce observatorulph.ro a publicat cozile umilinței de la Spitalul Municipal Ploiești: ”Este inacceptabil!”

Un cititor ne-a trimis imagini surprinse în această dimineață, cu o coadă uriașă formată în curtea spitalului, așteptând să li se facă testul covid, cu următorul mesaj:

”Așa sunt tratați bolnavii la Schuller. Așteaptă de la 6 dimineața, în frig, în curtea spitalului, să facă testul covid fără de care nu sunt primiți la consultații sau tratamente. Vorbim inclusiv de bolnavii de cancer. Abia la 8,30 a venit asistenta și le-a spus oamenilor care așteptau că este singură, vine de pe secție și că nu face față”.

Contactați de observatorulph.ro, reprezentanții Spitalului Municipal Ploiești, au declarat:

”În această dimineață s-au suprapus pacienții de la două secții diferite și din această cauză s-a format coada respectivă. S-a dispus deja suplimentarea numărului de asistente astfel încât testarea pacienților să se facă rapid. Din păcate, în containerul special adus în curtea spitalului drept sală de recoltare pentru testul covid nu puteam ține toți pacienții sosiți în această dimineață ca să respectăm distanțarea socială și de aceea coada era și în curte”.

Galerie FOTO:

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău