Reacția primarului Volosevici după ce observatorulph.ro a publicat cozile umilinței de la Spitalul Municipal Ploiești: ”Este inacceptabil!”

După ce observatorulph.ro a publicat articolulCozi uriașe pentru testul covid la Spitalul Schuller din Ploiești. Explicația conducerii, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici a reacționat.

În această dimineață, pacienții Spitalului Municipal Ploiești au așteptat cu orele, în curtea unității sanitare, pentru a fi testați pentru coronavirus.

Ei au fost nevoiți să stea la coadă pentru că fără această procedură ei nu pot fi consultați, tratați sau internați, chiar dacă suferă de boli grave, precum diverse forme de cancer.

După ce imaginile publicate de observatorulph.ro au devenit virale, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a solicitat, de urgență, directorului Spialului Municipal Ploiești, o notă explicativă privind situația în care se află ploieștenii care solicită aceste servicii de sănătate.

”Este inacceptabil modul în care sunt trataţi ploieștenii care au nevoie de serviciile medicale oferite de Spitalul Municipal Ploiești.
Nu voi accepta niciodată ca, în unităţile medicale subordonate municipalităţii, oamenii să fie ţinuţi în frig, în picioare, în condiţii improprii actului medical, aşa cum s-a întâmplat în această dimineaţă.
Pentru distanţarea fizică necesară pentru prevenirea COVID 19 am solicitat conducerii spitalului sa doteze curtea spitalului cu locuri amenajate, pe scaune din plastic, ce pot fi uşor dezinfectate, astfel încât pacienţii să nu mai fie obligaţi să stea în picioare” a declarat primarul Volososevici.
FOTO-Document:

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596