fbpx

disparuta.jpg

O fetiță de un an și zece luni ar fi fost furată din Valea Călugărească și dusă ilegal în Olanda. Asta susține tatăl copilei, care o acuză de răpire pe concubină, mama fetiței, o femeie de origine slovacă.

Prahoveanul a depus plângere la Poliție după ce concubina sa, o tânără de origine slovacă, a luat fetița de la părinții lui care locuiesc în comuna Valea Călugărească și a dispărut. Tatăl crede că fetița este acum în Olanda, la familia concubinei.

”Ieri, pe la 11, concubina a fost la părinții mei și a luat fetița, spunând că merge la magazin să-i cumpere ceva. A profitat de faptul că eu eram la muncă și mi-a furat-o. Astăzi mi-a dat mesaj pe Facebook că a luat fata, care este bine, dar să nu le mai caut”, a declarat George Covrig, pentru observatorulph.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul a povestit cum s-a ajuns în această situație:

”Eu am cunoscut-o pe concubina mea, o femeie de etnie romă, din Slovacia, la Londra, acum trei ani, unde plecasem la muncă. Fetița s-a năăscut în Olanda, iar după câtea luni am adus-o în România, la Valea Călugărească. Eu și părinții mei am crescut-o pentru că mama ei a plecat de vreo trei ori de acasă. Ultima dată a venit în România de Crăciun, anul trecut, iar acum a fugit cu fetița. Nu înțeleg cum a scos-o din țară, pentru că fetița are certificat de naștere românesc, care este la mine, iar pașaportul a expirat când a împlinit un an. Legea spune că îi trebuie act de identitate fetiței și procură notarială de la părintele care lipsește atunci când se trece granița”.

Vom reveni cu detalii

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg