Femeie tâlhărită în autobuzul de pe traseul 2. Ce a urmat

talharie

Polițiștii din Ploiești au reținut un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării asupra unei femei. Infracțiunea s-a petrecut într-un autobuz al TCE, care circula pe traseul 2.

Comunicatul IPJ Prahova:

Polițiștii din Ploiești au fost sesizați privind o infracţiune de tâlhărie calificată comisă de către persoane necunoscute asupra unei femei.

Din cercetările polițiștilor, a rezultat că un bărbat necunoscut i-ar fi sustras persoanei vătămate o bijuterie din prin acte de violenţă, în timp ce călătorea cu autobuzul traseului nr. 2 din mun. Ploieşti.

În urma probatoriului administrat în această cauză penală a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat domiciliat în Ploiești. Acesta a fost depistat în momentul în care voia să părăsească teritoriul României prin punctul de frontieră Nădlac. A fost condus la sediul Poliţiei Mun. Ploieşti.

Pe numele acestuia a fost emisă ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, fiind dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva sa pentru săvârşirea de către acesta a infracţiunii de tâlhărie calificată.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău