Şi-a găsit maşina lovită în parcarea Carrefour şi a sunat la 112. Ce a urmat e incredibil

0
masina3
Reţea de traficanţi de petrol anihilată de poliţiştii prahoveni

Aseară, în parcarea magazinului Carrefour de la Comarnic, a avut loc un incident. Trei mașini au fost lovite de un șofer care a părăsit locul accidentului. Când a ajuns la mașină și a constatat paguba, unul dintre proprietarii mașinilor avariate a sunat la Poliția din Comarnic. 

UPDATE CUM ARATĂ MAŞINILE LOVITE ÎN PARCAREA CARREFOUR. VINOVATUL A FUGIT, PĂGUBITUL VA FI AMENDAT

La fața locului s-a deplasat un echipaj, unul dintre agenți spunându-le păgubiților să revină a doua zi la post pentru a depune plângere.

Nemulțumit de reacția oamenilor legii, același proprietar a sunat la 112 cerând intervenția unui alt echipaj, care să facă demersurile de urgență pentru identificarea și prinderea celui care a provocat accidentul. 

Dispecerul de serviciu i-a spus însă că va fi sancționat pentru că nu a semnalat o urgență.

Mesajul păgubitului a fost următorul: "Cum mai știe a doua zi după incident polițistul care se va ocupa de caz dacă șoferul vinovat era beat? Dacă nu avea RCA valabil, cine răspunde? Mi se pare incredibil că poți fi amendat pentru că ai sunat la 112 cerând să fie prins autorul unui accident rutier, fie el și fără victime! În ce țară trăim?".
Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii IJP Prahova.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău