Polițistul care a omorât o fată pe trecerea de pietoni a fost pus sub control judiciar

0

Polițistul care a accidentat mortal o fată de 13 ani, pe o trecere de pietoni din București, a fost pus sub control judiciar.

El este cercetat pentru ucidere din culpă. Procurorul de caz susține că acesta nu era în misiune și că nu a acordat prioritate de trecere victimelor.

„Din momentul în care a ajuns la o trecere de pietoni, care urmare a nerespectării limitei maxime de viteză admisă în localități, nu a acordat prioritate victimei și a accidentat-o, provocând leziuni traumatice ce au cauzat decesul imediat al victimei”, a declarat procurorul Călin Radu, potrivit Digi 24.

Citește și Ce spune procurorul de caz despre polițistul care a accidentat mortal o fată de 13 ani pe trecerea de pietoni: ”Nu era în misiune”

Polițistul care a provocat accidentul se numește Constantin Popescu și a lucrat în Anglia până în 2016, anterior încadrării sale în Poliție.

Citește și Polițistul care a produs accidentul mortal din București, surprins când verifica starea victimei cu piciorul

În 2017, Constantin Popescu a fost angajat din sursă externă în structura Ministerului Afacerilor Interne.

foto: Facebook/Antena 3

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău