Polițistul care a produs accidentul mortal din București, surprins când verifica starea victimei cu piciorul

0
Sursa foto: libertatea.ro

Un martor a surprins polițistul în momentul în care se apropia de una dintre victime pentru a verifica starea în care aceasta se află. În fotografia publicată de Libertatea se poate vedea piciorul polițistului în momentul în care atinge trupul fetei întinse pe asfalt.

O martoră a declarat că după accident, polițistul ar fi coborât din mașină și ar fi împins trupul fetei pentru a verifica starea în care aceasta se află.

Citește și Accidentul mortal din București, provocat de un polițist, surprins de camerele video

Agentul de poliție este primul care a sunat la numărul de urgențe 112 „după producerea evenimentului rutier, polițistul s-a aplecat asupra uneia dintre victime pentru a vedea în ce stare se află. Imediat a accesat telefonul mobil, pentru a formula apelul la 112”, a transmis poliția Capitalei.

Autoritățile nu au precizat până în acest moment dacă victimele traversau regulamentar în momentul producerii accidentului. Martorii prezenți la fața locului susțin că fetele se aflau pe trecerea de pietoni, însă în comunicatul oferit de Poliție scrie doar că erau „angajate în traversarea străzii”.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău