fbpx

ioana condea foto RTV.net.jpg

După ce a reușit cu greu să strângă banii necesari pentru repatriere și după mai multe probleme legate de transferul trupului neînsuflețit în țară, Grațiela Condea a reușit să-și aducă fiica acasă! Ioana Condea își va găsi somnul de veci, aici, aproape de familie și de băiețelul ei de 5 ani, rămas acum orfan.

Ioana a murit într-un spital din Koln, după aproape 5 ani de chin. A fost snopită în bătaie de proxenetul român Robert Tănase pentru că a refuzat să se prostitueze. S-a întâmplat la scurt timp, după ce, fata, convinsă de prietena ei cea mai bună, a plecat în Germania să lucreze într-un azil de bătrâni. A fost găsită inconștientă într-o cameră de hotel. Și, deși a fost operată pe creier, a stat în comă mai bine de 4 ani. Și-a revenit spre finalul vieții dar a rămas cu sechele, nu s-a mai ridicat din scaunul cu rotile, n-a mai putut să vorbească și să-și ia copilul în brațe.

Grațiela Condea: ‘’Fata mea mi-a lăsat o minune..!’’

În urma ei a rămas un băiețel de 5 ani pe care-l vor crește bunicii.  Ioana Condea, tânăra care a plecat în căutarea unui viitor mai bun și și-a găsit sfârșitul, va fi înmormântată în această săptămână.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Agresorul ei, Robert Tănase, a fost condamnat la 8 ani de închisoare în Germania! 

 sursă foto: RTV.net

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg