Patru școli din Prahova incluse în programul „O masă caldă“. Măsura, aprobată de Guvern prin ordonanță de urgență

0
22
masa_calda_6c268.jpg

masa_calda_6c268.jpg

Programul „Masa caldă” a fost adoptat prin Ordonanță de Urgență în ședința de marți seara a Guvernului, potrivit unui comunicat al ministerului Educației. În program intră 107 școli noi, pe lângă 43 existente din anii anteriori. De acest beneficiu se vor bucura și patru școli din Prahova, față de două câte au fost cuprinse până acum.

Școala Gimnazială din Poseștii Pământeni și cea din Șotrile au fost unitățile didactice din Prahova care au fost cuprinse în programul-pilot „Masa caldă în școli“.

Din acest an, în urma aprobării OUG pentru suplimentarea unităților beneficiare, vor mai primi un pachet alimentar zilnic sau o porție de mâncare caldă pe zi și elevii Liceului Tehnologic „Carol I“ din Valea Doftanei, dar și cei ai Școlii Gimnaziale din Târgșorul Vechi.

Acest program se va derula până la sfârşitul anului 2020, în perioada desfăşurării activităţii didactice, preşcolarilor şi elevilor. Suportul alimentar este stabilit în limita unei valori zilnice de 10 lei/ beneficiar, inclusiv taxa pe valoarea adăugată.
Implementarea acestui proiect prevede diminuarea ratei de abandon școlar.

Citește detalii despre programul „O masă caldă în școli“

Foto cu caracter ilustrativ, sursa: ghidularadean.ro

masa_calda_bd4b3.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here