bonuri_fiscale_27cb2.jpg

La extragerea de duminică, 19 Mai,  au participat bonurile fiscale emise în intervalul 1 – 30 aprilie 2019. Câștigătoare la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale au fost desemnate bonurile cu o valoare de 914 lei, emise pe 24 Aprilie.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Dacă numărul cererilor de revendicare depășește 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând de Luni, 20 Mai, cu timp de 30 de zile.

Pentru a intra în posesia premiilor, alături de bonurle fiscal alese câștigătoare – în original, trebuie să depuneți copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine). 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Miruna Alexandru

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg