WhatsApp Image 2018-12-03 at 13.43.24.jpeg

Compania ploieșteană Expotehnica a aniversat anul acesta 20 de ani de existență pe piața românească a sculelor profesionale și 20 de ani de colaborare cu renumitul producător de scule și unelte profesionale Bosch. Evenimentul a fost marcat printr-o tombolă dedicată clienților companiei iar premiul a constat într-o mașină marca Dacia Sandero.

Tragerea la sorți a câștigătorului a avut loc astăzi, în jurul orelor 10.30, la sediul Expotehnica din Cartierul Albert, DN1, km5 și s-a bucurat de prezența unor oaspeți de seamă.

Extragerea câștigătorului Daciei Sandero a fost efectuată de renumitul actor ploieștean Mihai Coadă, din serialul ”La bloc”, client fidel al magazinului Expotehnica.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„M-am simțit emoționat pentru că nu am participat niciodată la o extragere de genul acesta. Vreau să-i încredințez pe toți cei care au participat la tombola Expotehnica și Bosch că este totul cinstit, la vedere iar faptul că eu am participat este o garanție. Sunt client fidel, am fost întotdeauna încojurat cu multă dragoste în această firmă iar aici munca meseriașilor are girul unor lucruri de calitate”, a declarat Mihai Coadă în cadrul evenimentului.

„Acțiunea s-a desfășurat pe durata a patru luni. Practic, la fiecare achiziție de scule Bosch sau accesorii în valoare de 500 de lei s-a oferit un bon de carburant de 50 de lei cât și șansa de a participa la o tombolă având ca premiu o mașină Dacia Sandero. Au fost 3.000 de participanți și a fost o campanie de succes. Dorim să le oferim în continuare clienților noștri, în primul rând, suport tehnic de calitate și un raport calitate-preț foarte corect. De altfel, noi oferim clienților noștri un preț de vânzare identic cu cel din mediul online, ceea ce înseamnă un preț foarte scăzut, cu niște servicii de înaltă calitate legate de suportul tehnic”, ne-a declarat Mihai Vrabie, managerul companiei Expotehnica Ploiești.

Numele câștigătorului va fi publicat la finalul săptămânii, după ce acesta va fi anunțat cu privire la premiul oferit.

WhatsApp Image 2018-12-03 at 13.43.26.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-03 at 13.43.25.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-03 at 13.43.30.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-03 at 13.43.27.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-03 at 13.43.24.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-03 at 13.43.31.jpeg

(P)

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.