Incident la o trecere la nivel cu calea ferată din Prahova. Șoferul unui autobuz a lovit bariera CFR

0

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut astăzi, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Tinosu, prevăzută cu semibariere. Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova s-au sesizat după ce  un autobuz ar fi forțat bariera CFR.

”La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care la scurt timp a identificat conducătorul auto, în persoana unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în comuna Gorgota, județul Prahova. Nu au rezultat victime omenești și nici întârzieri de trenuri, apărătoarea din plastic a semaforului electric de culoare roșie fiind deteriorată. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și semnalizare falsă” au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei și i s-a suspendat permisul de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău