modernizare-spitalul-judetean-ploiesti.jpeg

Lucrările de modernizare la unitatea medicală din zona de Nord a Ploieștiului, cel mai mare spital din județul Prahova, au demarat anul trecut, vizând inițial etajele superioare.

Valoarea totală estimată a lucrărilor de modernizare de la Spitalul Județean Ploiești este de circa 10 milioane de euro, fonduri suportate din bugetul județului. Lucrările includ modernizarea saloanelor, dotarea acestora cu grupuri sanitare, înlocuirea instalațiilor electrice, dar și a tâmplăriei.

Anul trecut, a fost reabilitată complet Secția de Cardiologie de la etajul al V-lea al clădirii, și parțial etajul IV, respectiv Secția Boli Interne. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Secția cardiologie a spitalului județean din Ploiești a fost modernizată. FOTO

În acest an au fost reluate lucrările la etajul al IV-lea - Secția Diabet, și au continuat la etajul, al III - lea, la secțiile de Chirurgie Vasculară și Neurologie, 

Citește și: Schimbare majoră la spitalul județean din Ploiești. Cum arată noile saloane de la Interne

De săptămâna viitoare, potrivit președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, este programată începerea lucrărilor de modernizare la etajul al II-lea al Spitalului Județean Ploiești, respectiv Chirurgie I și Chirurgie Plastică.

„Lucrările de modernizare de la Spitalul Județean sunt programate să se finalizeze în lunile septembrie - octombrie 2018”, a precizat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Ploiești.

Separat, Consiliul Județean Prahova a anunțat demararea a altor două proiecte majore, respectiv extinderea unității medicale și realizarea unei noi Unități de primiri urgențe, prin atragerea de finanțare europeană.


Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...

Eveniment
  • Vineri, 17 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Trafic restricționat pe Autostrada A1 Sibiu-Deva

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la ora 16:00, traficul va fi restricționat pe Autostrada A1 Sibiu-Deva. Restricția va fi pe benzile unu şi de...