aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

modernizare-spitalul-judetean-ploiesti.jpeg

Lucrările de modernizare la unitatea medicală din zona de Nord a Ploieștiului, cel mai mare spital din județul Prahova, au demarat anul trecut, vizând inițial etajele superioare.

Valoarea totală estimată a lucrărilor de modernizare de la Spitalul Județean Ploiești este de circa 10 milioane de euro, fonduri suportate din bugetul județului. Lucrările includ modernizarea saloanelor, dotarea acestora cu grupuri sanitare, înlocuirea instalațiilor electrice, dar și a tâmplăriei.

Anul trecut, a fost reabilitată complet Secția de Cardiologie de la etajul al V-lea al clădirii, și parțial etajul IV, respectiv Secția Boli Interne. 

Citește și: Secția cardiologie a spitalului județean din Ploiești a fost modernizată. FOTO

În acest an au fost reluate lucrările la etajul al IV-lea - Secția Diabet, și au continuat la etajul, al III - lea, la secțiile de Chirurgie Vasculară și Neurologie, 

Citește și: Schimbare majoră la spitalul județean din Ploiești. Cum arată noile saloane de la Interne

De săptămâna viitoare, potrivit președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, este programată începerea lucrărilor de modernizare la etajul al II-lea al Spitalului Județean Ploiești, respectiv Chirurgie I și Chirurgie Plastică.

„Lucrările de modernizare de la Spitalul Județean sunt programate să se finalizeze în lunile septembrie - octombrie 2018”, a precizat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Ploiești.

Separat, Consiliul Județean Prahova a anunțat demararea a altor două proiecte majore, respectiv extinderea unității medicale și realizarea unei noi Unități de primiri urgențe, prin atragerea de finanțare europeană.


Național
  • Miercuri, 16 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Cauza decesului comentatorului Cristian Țopescu

Internat în stare gravă la spitalul Elias, cel mai cunoscut comentator sportiv român, Cristian Țopescu, s-a stins aseară din viață, la 81 de ani. Acesta suferea de mai multe boli generate de diabet, fiind...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești