modernizare-spitalul-judetean-ploiesti.jpeg

Lucrările de modernizare la unitatea medicală din zona de Nord a Ploieștiului, cel mai mare spital din județul Prahova, au demarat anul trecut, vizând inițial etajele superioare.

Valoarea totală estimată a lucrărilor de modernizare de la Spitalul Județean Ploiești este de circa 10 milioane de euro, fonduri suportate din bugetul județului. Lucrările includ modernizarea saloanelor, dotarea acestora cu grupuri sanitare, înlocuirea instalațiilor electrice, dar și a tâmplăriei.

Anul trecut, a fost reabilitată complet Secția de Cardiologie de la etajul al V-lea al clădirii, și parțial etajul IV, respectiv Secția Boli Interne. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Secția cardiologie a spitalului județean din Ploiești a fost modernizată. FOTO

În acest an au fost reluate lucrările la etajul al IV-lea - Secția Diabet, și au continuat la etajul, al III - lea, la secțiile de Chirurgie Vasculară și Neurologie, 

Citește și: Schimbare majoră la spitalul județean din Ploiești. Cum arată noile saloane de la Interne

De săptămâna viitoare, potrivit președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, este programată începerea lucrărilor de modernizare la etajul al II-lea al Spitalului Județean Ploiești, respectiv Chirurgie I și Chirurgie Plastică.

„Lucrările de modernizare de la Spitalul Județean sunt programate să se finalizeze în lunile septembrie - octombrie 2018”, a precizat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Ploiești.

Separat, Consiliul Județean Prahova a anunțat demararea a altor două proiecte majore, respectiv extinderea unității medicale și realizarea unei noi Unități de primiri urgențe, prin atragerea de finanțare europeană.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.