Ce spune SGU Ploiești despre lipsa licenței pentru iluminatul public

0

iluminat public

Săptămâna trecută, Observatorulph.ro publica o adresă a ANRSC potrivit căreia SGU Ploiești nu are dreptul de a presta serviciul de iluminat în Ploiești. În urma articolului, Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii SGU pe marginea acestui subiect.

Reprezentanții instituției susțin că ANRSC a refuzat eliberearea licenței și că procesul intentat în instanță nu s-a finalizat, deși SGU a pierdut procesul la Curtea de Apel. ”Prin Ordinul nr. 349/31.07.2013, ANRSC a refuzat eliberarea licenţei pentru serviciul de iluminat public. Pe cale de consecinţă, societatea noastră a atacat actul menţionat, în temeiul Legii nr. 554/2013, la autoritatea emitentă și, în continuare, la instanţa de judecată competentă, solicitând suspendarea executării sale, anularea acestuia și obligarea  emiterii – de către ANRSC – a unui ordin prin care să acorde societății noastre licenţa clasa a-II-a pentru serviciul de iluminat public (în condiţiile Legii nr.51/2006). Dosarul nr. 847/42/2013, în care societatea noastră are calitatea de reclamantă, alături de intervenienții Municipiul Ploieşti – prin Primar și Consiliul Local al municipiului – se află în calea de atac-recurs, pe rolul înaltei Curţi de Casaţie și Justiţie a României, fără să fi primit termen de judecată până la acest moment.”

Citește și: Un document bombă obţinut de observatorulph.ro poate lăsa în beznă Ploieştiul

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău