imagini-ploiesti-captura_ea834.jpg

Serviciul Informatic, din cadrul Primăriei Ploiești, a reușit să pună în funcțiune camera web pentru a transmite imagini live din municipiu.

Imaginile live pot fi urmărite pe pagina de internet a municipalității, la adresa web www.ploiesti.ro , în secțiunea special creată.

„Prin intermediul acesteia se pot vizualiza, în timp real, imagini din centrul orașului nostru. Camera web a fost instalată pe noul sediul al Primăriei Municipiului Ploiești din Piața Eroilor nr. 1A. În viitor, folosind capacitatea acesteia de a se roti, se va implementa un program prin care, la intervale de timp definite, camera se va orienta spre diferite obiective importante al municipiului Ploiești”, a anunțat Primăria Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Camera a devenit nefuncțională în momentul în care Primăria Ploiești și-a mutat sediul din Palatul Administrativ în fosta clădire Petrom de lângă Catedrala Sf. Ioan Botezătorul.

Foto captură imagini camera web Primăria Ploiești

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg