Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

timken-ploiesti-angajat-mort.jpg

Un angajat al fabricii Timken din Ploiești a încetat din viața luni dimineață la locul de muncă, susțin surse din interiorul societății.

 

UPDATE: Evenimentul a fost încadrat ca accident de muncă. În timp ce supraveghea mai mulți angajați care își desfășurau activitatea, coordonatorului Bogdan M., i s-a făcut rău și a căzut la pământ. Colegii i-au sărit în ajutor și a fost apelat numărul de urgență 112. Medicii de pe ambulanță ar fi reușit pentru puțin timp să-l stabilizeze și să-l transporte la Spitalul Județean. Din păcate, viața bărbatului care a intrat în stop cardio respirator nu a mai putut fi salvată. Medicii legiști vor efectua necropsia cadavrului pentru a stabili cauza decesului. Inspectorii ITM Prahova au fost sesizați cu privire la eveniment în cursul zilei de luni și au declanșat o anchetă alături de polițiști sub coordonarea Parchetului, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la decesul angajatului.

Potrivit informațiilor noastre, tragicul eveniment s-a produs în jurul orei 08.15, iar în ciuda eforturilor medicilor solicitați la fața locului, viața bărbatului nu a mai putut fi salvată.

 

Bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani ocupa un post de coordonator rectificare inele. 

Astăzi la Ploiești Timken inaugurează o nouă secție a fabricii de rulmenți. La eveniment participă și ambasadorul SUA în România Hans Klemm.