Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Sute de familii vor rămâne în această noapte fără curent și gaze în urma incendiului de pe strada Ana Ipătescu din Câmpina. Alimentarea cu energie electrică și gaz a fost oprită pe străzile Ana Ipătescu, Toma Ionescu, Sondei, Maramureș.

 

Echipele Distrigaz au început să se sape pentru înlocuirea conductei care a luat foc pentru că există riscul ca aceasta să fie fisurată în pământ mai mult decât ce se vede la suprafață. La Câmpina în această seară sunt -10 grade celsius, iar persoanele care locuiesc în zona respectiva au început să plece deja la rude și prieteni.

Vă reamintim că în acaestă seară pe strada Ana Ipătescu un adolscent aflat la volanul unei mașini de capacitate mică a derapat și s-a oprit într-o conductă de alimentare cu gaze. În urma impactului conducta a luat iar incendiul s-a extins la o casă din apropiere care a ars în totalitate.

 

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 29 Iulie 2017
  • De Andra Vlad

Accident la Cerașu. Două persoane au fost rănite

În această dimineață, pe raza localității Cerașu s-a produs un accident rutier. Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme, în urma impactului fiind rănite ușor două...