Sute de familii vor rămâne în această noapte fără curent și gaze în urma incendiului de pe strada Ana Ipătescu din Câmpina. Alimentarea cu energie electrică și gaz a fost oprită pe străzile Ana Ipătescu, Toma Ionescu, Sondei, Maramureș.

Echipele Distrigaz au început să se sape pentru înlocuirea conductei care a luat foc pentru că există riscul ca aceasta să fie fisurată în pământ mai mult decât ce se vede la suprafață. La Câmpina în această seară sunt -10 grade celsius, iar persoanele care locuiesc în zona respectiva au început să plece deja la rude și prieteni.

Vă reamintim că în acaestă seară pe strada Ana Ipătescu un adolscent aflat la volanul unei mașini de capacitate mică a derapat și s-a oprit într-o conductă de alimentare cu gaze. În urma impactului conducta a luat iar incendiul s-a extins la o casă din apropiere care a ars în totalitate.

 

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident la Urleta. O persoană rănită

Potrivit IJP Prahova un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în Prahova, la Urleta.  UPDATE: Un bărbat în vârstă de 74 de ani care a suferit un traumatism cranio...