Murim ca șobolanii sub atenta supraveghere a echipelor de intervenție de la Distrigaz este singura concluzie care se poate trage după un eveniment incredibil petrecut în această seară pe strada Ana Ipătescu din Câmpina.

 

O familie a rămas pe drumuri în mijlocul iernii, după ce casa lor a fost mistuită de flăcări. Incendiul a fost provocat de un adolescent care, aflat la volanului unui autoturism de capacitate mică, a derapat și a lovit conducta de gaze. În urma impactului, conducta a fost fisurată și la doar câteva secunde a izbucnit un foc violent care s-a extins la casa din imediata apropiere.

Deși oamenii au solicitat ajutorul pompierilor, intervenția acestora a fost mult zădărnicită de faptul reprezentanții Distrigaz nu au găsit disponibilă o echipă de urgență autorizată să oprească alimentarea cu gaze decât după o oră și 15 minute, susțin martorii. În tot acest timp, proprietarii se uitau disperați cum casa lor este mistuită de flăcări și se rugau de muncitorii de la Distrigaz Câmpina, care au explicat că nu este de competența lor să oprească alimentarea cu gaze, să facă ceva pentru a opri coșmarul.