teren1.jpg

În timp ce terenurile de sport ale școlilor din Ploiești rămân închise, copiii își petrec mare parte din vacanța de vară în fața ecranelor de orice fel (TV, smartphone, laptop, tableta, etc).

Această constatare a fost făcută de o cititoare și publicată ieri de observatorulph.ro aici: Terenurile de sport ale școlilor din Ploiești sunt închise, copiii se joacă printre mașini. FOTO

La sesizarea unui fost consilier local, am aflat și eu că există încă de acum doi ani o hotărâre prin care terenurile de sport ale școlilor ar trebui să rămână deschise pentru copii și în afara programului școlar, inclusiv în vacanțe! Păcat că nu este și respectată, iar aici ar trebui să intervină primarul Adrian Dobre!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorba de HCL 389 din 29 noiembrie 2016, prin care s-a adoptat și un regulament de folosire a terenurilor de sport de către elevi.

Astfel, în vacanța de vară, aceste terenuri ar trebui să rămână deschise până 23:00, iar pentru acces este nevoie de prezentarea unui document de identitate și semnătura unui adult în registrul ținut de paznic.

Detalii AICI.

Cum acest lucru nu se întâmplă în prezent, așteptăm cu interes reacția primarului Adrian Dobre pentru intrarea în legalitate a majorității unităților de învățământ din oraș!

 

 

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.