fbpx

teren1.jpg

În timp ce terenurile de sport ale școlilor din Ploiești rămân închise, copiii își petrec mare parte din vacanța de vară în fața ecranelor de orice fel (TV, smartphone, laptop, tableta, etc).

Această constatare a fost făcută de o cititoare și publicată ieri de observatorulph.ro aici: Terenurile de sport ale școlilor din Ploiești sunt închise, copiii se joacă printre mașini. FOTO

La sesizarea unui fost consilier local, am aflat și eu că există încă de acum doi ani o hotărâre prin care terenurile de sport ale școlilor ar trebui să rămână deschise pentru copii și în afara programului școlar, inclusiv în vacanțe! Păcat că nu este și respectată, iar aici ar trebui să intervină primarul Adrian Dobre!

Este vorba de HCL 389 din 29 noiembrie 2016, prin care s-a adoptat și un regulament de folosire a terenurilor de sport de către elevi.

Astfel, în vacanța de vară, aceste terenuri ar trebui să rămână deschise până 23:00, iar pentru acces este nevoie de prezentarea unui document de identitate și semnătura unui adult în registrul ținut de paznic.

Detalii AICI.

Cum acest lucru nu se întâmplă în prezent, așteptăm cu interes reacția primarului Adrian Dobre pentru intrarea în legalitate a majorității unităților de învățământ din oraș!

 

 

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg