- Publicitate -

Derapaje gratuite despre lucruri taxabile pe internet, cu George Buhnici

Domnul Buhnici, zis și cavalerul, face trafic zilele astea. A greșit, a comis-o, cineva de pe internetul “obscur” l-a “ajutat”, iar toată lumea vorbește acum despre derapajul pe care fostul prezentator de la Pro TV l-a avut.

Pentru cei care încă nu au apucat să vizualizeze materialul video cu declarația lui George Buhnici, recapitulăm, iar apoi face analiză, pe bune.

Citește și: Bere gratis, cu buletinul, într-un centru comercial din Ploiești

Așadar, Buhnici, omul care oferă în mod gratuit informații despre lucruri care costă, prezent fiind la un festival de la mare, a dat un interviu pentru un trust de presă. Acesta, posibil aflat în stare de euforie nefirească, luat de val și cu soția alături, a început să facă afirmații care pot foarte ușor irita pe oricine.

Afirmațiile lui George Buhnici, plus comentarii “de bine”

“Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine. Și am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze, dar suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, e după ora la care puteam să fi și consumat ceva, habar n-am. Dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor.”, spune Buhnici.

E clar că omul încearcă să își formuleze o idee. Începe de undeva, pare că zice de bine, dar i se plimbă ideea pe marginea entuziasmului. Parcă ar vrea să laude oamenii care arată bine, dar își aduce aminte că nu dorește să îi laude pe toți.

Citește și: Reacția lui Buhnici după scandalul pornit în mediul online: ” O să îmi aleg cuvintele mai cu grijă dar nu pot opri trolii”

Apoi, după ce își dă seama că a început să turuie în microfon, nu iartă nimic. I se scurtcircuitează neuronii, se formează sinapse fără rost și debitează adevărate catastrofe, de față cu soția lui. E cel puțin strigător la cer să spui că poți da vina pe orice dacă, după o anumită oră, dacă ești la un festival.

Și, dacă ai consumat ceva, nu înseamnă că gata, scapi basma curată sau că nu mai sunt legi în vigoare. Da, poate a fost luat de val și nu a știut ce zice, dar soția lui ar fi trebui să îi atragă atenția că vorbește prostii. Sau i-a fost rușine să intervină? Sau este de aceeași părere?

Buhnici a consumat ceva înainte de interviu?

Nu știu dacă domnul Buhnici a consumat ceva înainte de acel interviu. Totuși, sunt convins că cineva ar trebui să îi aducă aminte că în spațiul public, mai ales dacă ești o persoană cunoscută, ar cam trebui să îți măsori fiecare cuvânt, idee, acțiune. Mă gândesc inclusiv la ideea de formator de opinie, calitate pe care sigur o are, dar pe care o calcă-n picioare când are astfel de intervenții.

“Venim la mare ca să vedem piele. Aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală.”

Acum am aflat și eu de ce merg oamenii la mare

Merg pentru piele. Să vadă piele. Și, pentru că probabil soția lui Buhnici nu are vergeturi și celulită, domnul Buhnici, trimite femeile la sală. Și, am înțeles, din surse sigure, că vergeturile nu pot fi “tratate” la sală. Ne-am înțeles, domnule Buhnici?

Nici cu tatuajele nu știu ce are Buhnici. Sau probabil e supărat pe faptul că unele femei reușesc să fac din vergeturi adevărate opere de artă cu ajutorul unui tatuator?

Oricum s-ar așeza ideile în gura lui Buhnici, interviul ăsta a fost unul suficient de penibil. Nici nu contează cifrele, nici măcar dacă a fost o glumă, nimic. Tot ce contează este că, în mod normal eu nu m-aș fi așteptat de la Buhnici la un astfel de moment, deloc comic, de proastă comunicare, în care să-și verse frustrările în public și să atace femeile.

Citește și: Cine sunt cei trei profesori din Prahova care au luat nota 10 la titularizare

La nivel național, influencerii și-au pus mintea la contribuție. Aceștia au reușit să pună pe prima pagină a social media un protest de toată frumusețea împotriva lui Buhnici. Total normal și de aplaudat. Și nu, nu cred că e o strategie de marketing agresiv prin care se dorește ca numele Buhnici să fie în memoria colectivă. Cred că efectiv Buhnici este penalizat pentru o prostie pe care a zis-o în mod public.

Cineva să îl trezească la realitate pe Buhnici sau va deveni un soi de păcălici de serviciu pe care nu îl va mai lua nimeni în serios – nici măcar brandurile cu care lucrează în prezent.

Cum ar arăta descrierea lui George Buhnici de pe Tinder?

“Dacă vrei să vii la mare, mi-arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul.”, tot Buhnici a zis.

Dacă mă iau după afirmația de mai sus, imaginația îmi zboară. Oare Buhnici a venit la mare ca să agațe? Este căsătorit sau nu? Buhnici a aflat de poliamorie și vrea să experimenteze noi senzații? Nu, serios, eu asta înțeleg.

Ce treabă are el cu alte doamne și domnișoare? Nu e soția lui cu el sau nu îi mai ajunge? Sau au luat o pauză? Ceva cancan la mijloc? Offf, pare că sunt răutăcios, dar să nu uităm faptul că individul ar trebui să fie un adevărat model pentru generațiile care au cumpărat un telefon la recomandarea lui. Până la urmă merită să îmi iau Iphone, domnule Buhnici?

Cum s-ar zice, George Buhnici a făcut-o lată…

Și, pentru că textul e unul care arată cu degetul la adresa lui Buhnici, nu pot decât să-i spun că a făcut-o lată, cel puțin de data asta, chiar dacă ar putea avea o explicație a derapajului. Totusi, de data asta nu cred că mai încape niciun “drept la replică”.

“Am o nevastă care arată ca o minoră. Asta este șansa vieții mele. Jur.”, a punctat George Buhnici.

Citește și: George Buhnici, declaraţii controversate: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

Am decis să termin cu această parte a interviului pentru că mi s-a părut că George e posibil să nu cunoască foarte bine înțelesul cuvintelor. Nu știu cum arată o minoră din punctul de vedere al lui Buhnici. Totuși, știu că, în calitate de persoană publică, când spui astfel de inepții, îți asumi judecata publicului și rămâi cu capul plecat. Sabia e prin zonă și, metaforic vorbind, măcelul e absolut dorit.

De ce? Pentru că ceva nu e corect! Nu, nu e bine să spui că soția ta arată ca o minoră. Nu e compliment dacă spui asta, ci poate fi o idee care poate părea că încurajează derapaje pedepsite inclusiv de lege.

Nu sunt doar bateri, troli, boți și hateri în lumea asta…

Vreau să închei aici, ca să nu se aprindă mai mult astfel de comentarii pe care, inclusiv eu le fac pentru a penaliza tipul acesta de comunicare în spațiul public. Și, sunt sigur că Buhnici va citi acest text. Astfel se va convinge că nu toate reacțiile din mediul online vin din străinătate, de la hateri, troli sau boți, așa cum a scris acesta pe blog.

Unii dintre cei care apasă pe taste sunt oameni reali care stau cu urechile ciulite și care nu lasă lucrurile să se întâmple la voia întâmplării.

În rest, sunt convins că după ce va trece acest val anti Buhnici, lumea va căuta în continuare informații livrate de către individ, chiar dacă unii își vor aduce aminte că Buhnici nu mai e ceea ce a fost. Cred că de la cipul pe care și l-a implantat i se trage. Sigur e o conspirație. George Buhnic e băiat bun, dar nu azi.

Citește și: Reacția lui Buhnici după scandalul pornit în mediul online: ” O să îmi aleg cuvintele mai cu grijă dar nu pot opri trolii”

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Cine credeți că este de vină pentru că Ploieștiul a rămas fără apă caldă?

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Umbra lui Buhnici la Mamaia nu e ca cea a lui Mircea la Cozia

Ori o ducem prea bine și nu avem alte preocupări, ori nu ne dăm seama ce urmează și astea au rămas ultimele noastre griji....

BCR i-a reziliat contractul de publicitate lui George Buhnici după derapajul sexist

BCR a anunțat că renunță la colaborarea cu influencerul George Buhnici din cauza declarațiilor sexiste făcute de acesta într-un interviu acordat postului Antena Stars. Scandalul...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Mărturia unui ploieștean care își petrece concediul în Thassos, insula cuprinsă de incendii masive de pădure

Un ploieștean care își petrece vacanța în insula Thassos din Grecia a fost trezit în această dimineață de sunetele elicopterelor și avioanelor cu care...

Cum arată clădirile din Ploiești transformate în opere de artă stradală [FOTO]

27 de artiști colorează pereții Ploieștiului începând de vineri, 5 august, în cadrul festivalului de artă murală, Artown. Aflat la prima ediție, evenimentul îmbină...

Incendiu într-un apartament situat în zona centrală din Ploiești

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, joi dimineață, după ce un incendiu a izbucnit într-un apartament situat pe strada Slt. Erou Călin Cătălin,...

De la ce a luat foc locomotiva trenului CFR în Gara de Sud din Ploiești

Locomotiva trenului R-E 5003 care circula pe ruta București Nord-Mărășești a luat foc miercuri seara în Gara de Sud din Ploiești. Din fericire, în urma...

Ploieștiul a ajuns în finala pentru titlul de Capitala Tineretului din România 2024. Implică-te și tu!

Municipiul Ploiești este finalist în competiția pentru titlul de Capitala Tineretului din România 2024. Orașul câștigător va primi un premiu în valoare de 50.000...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -