Surpriza unui șofer de tir din Prahova în vama Nădlac: ”M-am trezit cu cinci imigranți în remorcă și am anunțat autoritățile” – VIDEO

0

Un șofer de tir din Vălenii de Munte, Prahova, a avut parte de o surpriză vineri dimineață în vama Nădlac. Acesta a povestit, în exclusivitate pentru observatorulph.ro ce s-a întâmplat.

”Aseară am ajuns în vama Nădlac, având o cursă în Europa de Vest. Pentru că îmi expirase timpul de condus, am oprit într-o parcare foarte aproape de vamă. Pe la 4 dimineața, mi s-a părut că am auzit ceva zgomote, iar când s-a luminat de ziuă și am verificat remorca am dat peste cinci imigranți” a povestit, în exclusivitate pentru observatorulph.ro, Dan Georgian  Ogluz.

Acesta a chemat imediat autoritățile române, care au demarat procedurile legale.

”Din câte am înțeles era vorba de tineri din Libia, care doreau să ajungă în Germania. Nu au fost violenți, dimpotrivă mi-a fost chiar milă de ei” a povestit șoferul de tir prahovean.

Cel mai probabil, imigranții vor ajunge în țara din care au plecat pentru un trai mai bun în Europa.

VIDEO

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău