Mai puține centre de vaccinare anti-Covid în Prahova, în faza a II-a. Anunțul Prefecturii Prahova

Momentan, în faza a II-a de vaccinare anti-Covid, la nivelul județului Prahova vor funcționa numai 15 centre de vaccinare. Fiecare comandă, în Prahova, va cuprinde 900 de vaccinuri.

Prefectura Prahova a anunțat că, în urma videoconferinței organizata, ieri seară, cu conducerile DSP-urilor din țară s-a decis ca, momentan, faza a II-a să înceapă cu mai puține centre.

„La nivel de județ vor rămâne 15 (în Ploiești, Câmpina, Urlați și Vălenii de Munte). În fiecare punct de vaccinare (se va folosi termenul de „flux de vaccinare“) vor fi administrate 60 de vaccinuri, conform informațiilor oficialilor, ceea ce înseamnă că pentru Prahova fiecare comandă va cuprinde 900 vaccinuri”, a precizat Prefectura Prahova.

Inițial, în Prahova a fost comunicat faptul că vor funcționa 18 centre de vaccinare în etapa a II-a.

Centrele care sunt deja amenajate rămân pentru vaccinarea în etapa a III-a, cu mențiunea că totul este în dinamică, iar aceste informații se pot modifica în funcție de evoluția acestui proces

Vineri este programată o ședință Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia vor fi aprobate cele 15 fluxuri de vaccinare.

Etapa I va continua în cele 14 centre amenajate în spitale, precum și la centrul MAI.

Centrele unde va continua vaccinarea în etapa a II-a: 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

2 COMENTARII

  1. M-am programat online, am primit cod de identificare, dar nu am unde să mă vaccinez, pentru că in Mizil nu este un centru de vaccinare. Adică, în toată această perioadă, de la începerea pandemiei, am evitat aglomerația, copii și nepoții m-au vizitat luându-și toate măsurile de rigoare, si foarte rar, iar acum, trebuie să iau microbuzul să mă duc în Ploiești să mă vaccinez?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău