ambulanta-sppital_e5558.jpg

Accidentul rutier s-a produs pe DN1A, pe sensul Brașov - Ploiești, după ce un autoturism ar fi pătruns pe contrasens și s-a lovit de o mașină care circula regulamentar.

În cele două autoturisme se aflau cinci persoane, patru dintre ele fiind rănite. Una dintre persoanele rănite, o femeie în vârstă de 50 de ani, a fost găsită încarcerată.

Citește și: Accident grav pe DN1A, la Cheia. Trei persoane rănite, printre care și doi copii

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului, potrivit SAJ Prahova, patru persoane, printre care și doi copii, au necesitat transportul la spital.

Citește și: Cum s-a produs accidentul de pe DN1A, de la Cheia. Trafic restricționat - FOTO

Cel mai grav rănită este femeia în vârstă de 66 de ani. Aceasta prezenta un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea cunoștinței, traumatism la coloana lombară, precum și traumatism la umăr și la picior. 

Fetița de 11 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la umăr, iar băiatul în vârstă de 10 ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de conștiență și amnezie și traumatism la picior.

Cea de a patra victimă, un tânăr în vârstă de 26 de ani, prezintă un traumatism la mână. Cele patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești

Cea de a cincea persoană implicată în accident, o tânără în vârstă de 21 de ani, nu a fost rănită.

cheia-accident_22522.jpg

accident-cheia-dn1a-victime_e9d02.jpg

masina-accident-dn1a_2bdcb.jpg

victime_7379c.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg