ambulanta-sppital_e5558.jpg

Accidentul rutier s-a produs pe DN1A, pe sensul Brașov - Ploiești, după ce un autoturism ar fi pătruns pe contrasens și s-a lovit de o mașină care circula regulamentar.

În cele două autoturisme se aflau cinci persoane, patru dintre ele fiind rănite. Una dintre persoanele rănite, o femeie în vârstă de 50 de ani, a fost găsită încarcerată.

Citește și: Accident grav pe DN1A, la Cheia. Trei persoane rănite, printre care și doi copii

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului, potrivit SAJ Prahova, patru persoane, printre care și doi copii, au necesitat transportul la spital.

Citește și: Cum s-a produs accidentul de pe DN1A, de la Cheia. Trafic restricționat - FOTO

Cel mai grav rănită este femeia în vârstă de 66 de ani. Aceasta prezenta un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea cunoștinței, traumatism la coloana lombară, precum și traumatism la umăr și la picior. 

Fetița de 11 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la umăr, iar băiatul în vârstă de 10 ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de conștiență și amnezie și traumatism la picior.

Cea de a patra victimă, un tânăr în vârstă de 26 de ani, prezintă un traumatism la mână. Cele patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești

Cea de a cincea persoană implicată în accident, o tânără în vârstă de 21 de ani, nu a fost rănită.

cheia-accident_22522.jpg

accident-cheia-dn1a-victime_e9d02.jpg

masina-accident-dn1a_2bdcb.jpg

victime_7379c.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg