Petrolul – Ripensia Timișoara: 2 – 0. „Lupii”, lideri în Liga 2

0

Petrolul a reușit o nouă victorie, vineri, pe stadionul „Ilie Oană”, în confruntarea cu Ripensia Timișoara. Echipa ploieșteană a preluat, astfel, șefia eșalonului secund și devine pretendenta numărul unu la promovare.

Petrolul a preluat șefia în eșalonul secund, după ce a acumulat încă trei puncte, după partida cu Ripensia Timișoara, care s-a încheiat cu scorul de 2 – 0.

Primul gol a fost marcat de Armando Vajushi (11), care a preluat balonul și a șutat din afara careului.

Cel de-al doilea gol a fost marcat de Mario Bratu (42), dintr-o lovitură liberă.

„Cu 18 puncte, Petrolul va fi, astfel, lider solitar după încheierea rundei cu numărul șapte, chiar dacă, până acum, s-au jucat doar două întâlniri din această etapă.

Pentru „lupi” urmează o săptămână de foc, cu meciul, de marți, din „16-”-imile Cupei României cu FC U Craiova 1948 (ora 18.45, „Ilie Oană”), și cu o deplasare lungă în etapa a 8-a, la Dej, pentru jocul cu Unirea, programat să se desfășoare sâmbătă, de la ora 13.00”, se precizează pe site-ul ACS Petrolul 52.

Sursă foto – site ACS Petrolul 52/ Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu).

Petrolul Ploiești – Ripensia Timișoara 2-0 (2-0)

Marcatori: Vajushi (11), Bratu (42).

Petrolul: Avram – Pîrvulescu, Huja, Manolache, Țicu (cpt) – Cebotaru, Seto (65 Chindriș) – Bratu (84 Constantinescu), Tucaliuc (74 Jarovic), Vajushi (65 Saim Tudor) – Diarra (85 Măzărache). Antrenor: Nicolae Constantin.

Ripensia: Rus – Sturzu (85 R. Stoica), Țieranu, Lalic (46 Gladun), Fridrich – Coulibaly (cpt), Vidrășan (46 Ernest) – Val. Macrițchii (46 Stoi), Piftor, Mitrov – Golda (73 Taras). Antrenor: Cosmin Petruescu.

Au arbitrat: Vasile Buzea (Buftea) – Adrian Popescu (Craiova) și Răzvan Mihai Dobre (Șotânga – Dâmbovița).

Rezervă: Mihai Motan (Târgoviște).

Observatori: Liviu Seceanu (Galați) și Adrian Petre (Buzău).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău