Leonard Doroftei la doi ani după ce a plecat definitiv în Canada: ”La Ploiești era un sistem unde unii controlau şi nu am avut loc”

Leonard Doroftei s-a mutat definitiv în Canada din vara anului 2019, după ce a renunțat la afacerile pe care le derula în Ploiești. Declinul financiar a început în 2017, când Primăria Ploiești l-a evacuat din spațiul comercial deținut în centrul orașului, unde funcționa pub-ul care îi purta numele. Și-a mutat afacerea la stadionul Ilie Oană, însă aceasta nu a mai mers, astfel încât a renunțat la tot și a plecat în Canada. Acum, Doroftei a explicat ce l-a determinat să părăsească Ploieștiul.

Leonard Doroftei a fost înștiințat în 2017 de Primăria Ploiești că trebuie să părăsească spațiul din centrul orașului, unde avea afacerea familiei, un pub.

Motivul invocat de autorități a fost legat de faptul că exista un risc seismic ridicat la respectiva clădire, care n u a fost consolidată până acum.

În plus, alți comercianți au continuat să funcționeze în imobilul respectiv, în timp ce Doroftei și-a mutat afacerea la stadionul Ilie Oană, unde vânzările au fost cu mult sub așteptări, aceasta devenind neprofitabilă.

„Probabil greșeala vieţii mele a fost că m-am apucat de cârciumărie, domeniu pe care nu-l cunoşteam. Am vrut să fiu în box, dar nu am reuşit. Era un sistem unde unii controlau şi nu am avut loc.

Plecarea în Canada a fost o decizie luată în familie, cu toate că poate mi-aş fi dorit altceva. Familia decis aşa. Am avut datoria să o urmez. Ani negri au fost în spatele deciziei şi nu m-au ajutat să-i contrazic. Dimineaţa până seara eram în prăvălie.

Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor. Când un ploieştean a scris un articol prin care spunea că sunt cerşetor, atunci am simţit că e gata!”, a spus Leonard Doroftei pentru Gold FM, potrivit rtv.net.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

3 COMENTARII

 1. Pentru ploiesteni inchiderea carciumii de la CINEMASCOP a fost o mare usurare. Rasuna centrul de manele, iar clientela era absolut dubioasa. I s-a oferit, in schimb, spatiul de la stadion, dar nu i-a convenit. I s-a construit si sala de box pe str. Milcov, dar lui nu-i ardea de munca. Asa ca…drum bun si cale batuta!

 2. Era foarte mare galagie…eu stau in acel bloc si mereu erau persoane care consumau alcool la carciuma lui Doroftei si dupa se urinau in scara blocului. Cine parca mereu masina in fata barului si bloca mereu o banda de circulatie,autobuzele si troeul trebuiau sa le ocoleasca masinile….dl Doroftei si sotia lasau masina pe avarii iar politia rutiera dormea .

 3. Nu contesta nimeni ceea ce a facut in sport dar ca om este zero!!!
  Eram intr o zi pe B ul Republicii catre semaforul de la Caraiman, semaforul se schimba in rosu si evident trebuia sa incetinesc.
  In spate un bmw alb X5, viteza, m a depasit pe linia continua dar nu a mai apucat sa treaca, era deja rosu.
  Cine se da jos din masina si a venit sa mi ceara socoteala de ce am franat in spatele lui(de parca avea bulevardul lui mostenit de la ma-sa…Marele Doroftei) si mi a scuipat pe geam.
  Talentul si caracterul mai ales in box ar trebui sa fie unul si acelasi doar ca la el a fost talent mult si caracter pe minus.Un om care a ramas tot „dupa blocurile gri”😉

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău