adelaparvu.com-despre-casa-familiei-Popa-Calinesti-episodul-1-sezon-5-Visuri-la-cheie-exterior-1-758x480.jpg

În prima ediție a noului sezon, echipa emisiunii ”Visuri la cheie” a ajuns în localitatea Călinești, județul Prahova și a făcut cunoscută povestea familiei Popa. O poveste în care drama şi speranţă se împletesc: mama a murit la naşterea celui de-al doilea copil, dar le-a lăsat soţului şi fetei o minune de copil: pe Ayana.

Amalia are 16 ani şi o îngrijeşte pe surioara ei de parcă ar fi fetiţa ei, în timp ce tatăl munceşte din greu ca să-şi crească fetele cât mai bine.

adelaparvu.com-despre-casa-familiei-Popa-Calinesti-episodul-1-sezon-5-Visuri-la-cheie-5.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Florin Popa a trecut în ultimii ani prin încercări care i-au schimbat complet viața, însă a făcut întotdeauna totul pentru familia lui și pentru cele două fete, Amalia și Ayana. Viața lui și a soției lui, chiar dacă s-a lovit de diverse obstacole, părea să aibă o traiectorie frumoasă și începuse să prindă contur.

adelaparvu.com-despre-casa-familiei-Popa-Calinesti-episodul-1-sezon-5-Visuri-la-cheie-7.jpg

Cei doi au început construcția unei case în care să-și poată crește în condiții decente copilul, iar soția a rămas însărcinată cu cea de-a doua fetiță. Din nefericire, aceasta a avut complicații în timpul sarcinii și a suferit o intervenție chirurgicală pe care părea că a depășit-o cu bine. Timpul a trecut și Ayana a venit pe lume, însă la scurt timp după naștere, mama a decedat.

”Cu lacrimi în ochi le-am dat vestea tuturor și tot cu lacrimi în ochi vă scriu aceste rânduri. Acum fetele mele sunt singurele care îmi mai aduc zâmbetul pe buze și tot ce mi-a mai rămas”, a spus Florin.

Galerie FOTO AICI

Amalia, fiica cea mare, este o adolescentă sensibilă, pasionată de artă și de scris, iar micuța Ayana este un bebeluș minunat, atent la tot ce se întâmplă în jur, extrem de receptiv.

Amalia Popa: “Eram la şcoală şi m-a sunat tata să-mi spună că pleacă la spital cu mama că i s-a rupt apa şi trebuie să nască. Eu, emoţionată, ştiam că urmează să am o soră. Mama zicea să stau liniştită, să mă duc acasă şi să aştept să mă sune tata. Mi-a zis că mă iubeşte şi să am grijă pe drum şi atât.”

”Am intrat în casă și nu am recunoscut nimic. Am rămas total blocat de ce am văzut” a spus tatăl la final când și-a văzut noua casă.  Familia a izbucnit în plâns în fața altarului dedicat mamei.

”Ce-am vazut este wow...Mă bucur enorm că altarul mamei e in bucatarie unde ne strângem în fiecare seară. E locul perfect”, a reacționat Amalia.

Bucătăria înainte de renovare

adelaparvu.com-despre-casa-familiei-Popa-Calinesti-episodul-1-sezon-5-Visuri-la-cheie-bucatarie-albastra-8.jpg

Bucătăria după renovare

adelaparvu.com-despre-casa-familiei-Popa-Calinesti-episodul-1-sezon-5-Visuri-la-cheie-bucatarie-albastra-1.jpg

sursa: Știrile Pro TV. foto: adeaparvu.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.