DSC_4615.jpg

Astăzi a fost inaugurat cel mai nou loc de joacă din Ploiești. La eveniment au fost invitați exclusv copiii, unii dintre ei provenind de la centrul social Rază de Soare.

Este vorba de o investiție a rafinăriei Petrotel Lukoil realizată în incinta PARCULUI MEMORIAL "COSTANTIN STERE".

Copiii centrului social au avut parte de cadouri, un prânz și o vizită la Zoo Bucov.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”RAFINARIA PETROTEL-LUKOIL continuă astfel dezvoltarea locurilor de joacă bazate pe cauciuc anti-traumă, (al 4 -lea loc modern, celelalte fiind construite in incinta COLEGIULUI "JEAN MONNET", zona CINA NORD, Crangasi Mihai Bravu *relocat IN PARCUL BUCOV  pe alei in urma retrocedarii terenului pe care a fost amplasat locul de joaca*)” se arată în comunicatul companiei.

FOTO Cum arată cel mai nou loc de joacă din Ploiești

DSC_4615.jpg

DSC_4650.jpg

DSC_4658.jpg

DSC_4676.jpg

DSC_4680.jpg

DSC_4685.jpg

DSC_4689.jpg

DSC_4717.jpgDSC_4725.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.