aboneaza-te la ziarul fara reclame

statie-epurare.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat imagini revoltătoare cu apele poluate ale pârâului Dâmbu, comisarii de mediu și cei ai Apelor Române au amendat RASP Ploiești, administratorul stației de epurare a Municipiului. 

Acum două săptămâni, observatorulph.ro a publicat articolul Pârâul Dâmbu face spume de poluare, nu de nervi (video), imaginile fiind transmise de cititorii noștri care locuiesc în zona Corlătești (vido la finalul articolului).

La solicitarea redacției noastre, comisarii Gărzii de Mediu și inspectorii Apelor Române au efectuat un control în urma căruia au stabilit că poluatorul este chiar Primăria Ploiești, prin RASP, care administrează stația de epurare a orașului.

Într-un document pe care îl publicăm integral la finalul textului, Garda de Mediu Prahova susține că în Dâmbu ajung ape poluate din stația de epurare, care este depășită din punct de vedere tehnic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma depășirilor frecvente la materii în suspensie (n.r. fecale), detergenți și alte substanțe periculoase, Apele Române au amendat RASP Ploeiști.

FOTO Document Apele murdare trecute prin stația de epurare poluează Dâmbu

Scanned-image_26-05-2016-190837-page-001.jpg

VIDEO


Administrație
  • Luni, 28 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

La Prahova nu mai sunt bani pentru biserici

După ce anul trecut Consiliul Județean Prahova a alocat o sumă record, de 700.000 de lei, pentru executarea unor lucrări la bisericile din județ, în 2018 nu mai sunt fonduri pentru lăcașurile de...

Auto-moto
  • Vineri, 25 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Acțiune rutieră în Ploiești

Potrivit IJP Prahova, polițiștii Serviciului Rutier au organizat vineri o acțiune pe Șoseaua Vestului, Șoseaua Nordului și pe Bulevardul Republicii în vederea descurajării șoferilor de a folosi...