statie-epurare.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat imagini revoltătoare cu apele poluate ale pârâului Dâmbu, comisarii de mediu și cei ai Apelor Române au amendat RASP Ploiești, administratorul stației de epurare a Municipiului. 

 

Acum două săptămâni, observatorulph.ro a publicat articolul Pârâul Dâmbu face spume de poluare, nu de nervi (video), imaginile fiind transmise de cititorii noștri care locuiesc în zona Corlătești (vido la finalul articolului).

La solicitarea redacției noastre, comisarii Gărzii de Mediu și inspectorii Apelor Române au efectuat un control în urma căruia au stabilit că poluatorul este chiar Primăria Ploiești, prin RASP, care administrează stația de epurare a orașului.

Într-un document pe care îl publicăm integral la finalul textului, Garda de Mediu Prahova susține că în Dâmbu ajung ape poluate din stația de epurare, care este depășită din punct de vedere tehnic.

 

În urma depășirilor frecvente la materii în suspensie (n.r. fecale), detergenți și alte substanțe periculoase, Apele Române au amendat RASP Ploeiști.

FOTO Document Apele murdare trecute prin stația de epurare poluează Dâmbu

Scanned-image_26-05-2016-190837-page-001.jpg

VIDEO

 

 

Eveniment
  • Marți, 12 Decembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Mai face cineva curățenie prin Ploiești?

Ploieștiul a ajuns orașul în care fiecare face ce vrea. Sau, după caz, cei care ar trebui să facă... nu fac. Se achită facturi pentru salubrizare, se plătesc salarii la SGU (e drept, cu întârziere), se irosesc...