afi

AFI Palace Ploiești organizează pe data de 10 septembrie 2016 petrecerea caritabilă White Party în centrul de distracții Max Fun, cu scopul de a susține o familie dezavantajată social, înscrisă în programul Centrului de zi pentru Copii și Familii, Casa ALEXANDRA.

 La White Party, toți invitații vor trebui să respecte codul vestimentar și să fie îmbrăcați în alb. Preţul unui bilet este 75 de lei, iar o mare parte din suma strânsă din vânzarea biletelor va fi donată către o familie din centrul de zi Casa ALEXANDRA.

Biletele pot fi deja achiziționate de la birourile administrative ale centrului comercial și se vând inclusiv în ziua petrecerii. Acestea cuprind o serie de beneficii pentru invitați- copiii vor avea acces la jocurile din Max Fun, precum bowling și biliard, baby area și nu numai, se vor bucura de concursuri de karaoke, face painting, fetițele vor fi răsfățate cu ședințe de make-up și codițe împletite.

De asemenea, organizatorii au pregătit prezentarea de modă ,,Războiul Generațiilor’’, dar și sesiuni de make up și hand massage. În prețul biletului sunt cuprinse pizza pentru copii, o apă, un suc, precum și băuturi bar pentru adulți.

White Party este organizat și cu sprijinul echipei Ne distrăm și ajutăm, coordonată de doamna Marina Cocoș. În ultimii ani, echipa și-a adus contribuția și în alte evenimente caritabile din Ploiești, pentru susținerea unor cazuri sociale din comunitatea locală.

Pentru mai multe informații despre AFI Palace Ploiești, puteți urmări site-ul www.afipalaceploiesti.ro și pagina de Facebook, www.facebook.com/AFIPalacePloiesti.