Ploiești Shopping City lansează „Pop-up Shop”, un program unic de susținere a business-urilor locale mici

0

Ploiești, 22 octombrie 2021 – Pentru a veni în ajutorul antreprenorilor locali, Ploiești Shopping City a lansat Pop-up Shop, un program de facilități pentru businessuri mici, care pot astfel să își inaugureze primul spațiu fizic de tip pop-up store în interiorul unuia dintre cele mai importante centre comerciale din Ploiești.

Pop-up Shop este un parteneriat unic în peisajul de retail românesc, dedicat business-urilor locale mici, prin care acestea pot beneficia de condiții flexibile de găzduire din partea mall-ului, pe perioade cuprinse între 3 – 6 luni, cu posibilitatea de extindere în funcție de rezultate. Printre cei care pot accesa programul se numără branduri de design, fashion și design de obiect, furnizori de servicii care vor să experimenteze pentru prima dată cu un spațiu fizic sau vor să ia contact cu un alt tip de public, deschizând un pop-up store.

Parteneriatul cu Ploiești Shopping City le va oferi acces la facilități speciale, vizibilitate extinsă, acces la clienți noi și expertiză din partea specialiștilor de retail și marketing Ploiești Shopping City.

Cum poți intra în program?

Brandurile interesate să beneficieze de acest program sunt invitate să contacteze reprezentantul Ploiești Shopping City – popup@ploiestishoppingcity.ro – pentru informații personalizate.

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

(P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău