Primăria Ploiești a început capturarea câinilor fără stăpân din oraș, după sesizările cititorilor observatorulph.ro

După ce observatorulph.ro a publicat articolul ”Dovada că la Ploiești încă se mai găsește un os de ros – FOTO” în urma căruia mai mulți cititori au sesizat că s-au înmulțit câinii fără stăpân în zone precum 9 Mai, Vest, Bariera București, centru și Malu Roșu,  Primăria Ploiești a reacționat.

Acum două zile, colaboratorulph.ro, Romeo Nan, atrăgea atenția asupra faptului că în zona Halelor Centrale au reapărut câinii fără stăpân.

”Astăzi, la prima oră o femeie a fost mușcată si personal am fost martor la câteva momente care au speriat trecătorii” semnala autorul textului, în urma căruia Primăria Ploiești a luat și măsuri.

Astfel, potrivit documentului de mai jos transmis de autoritățile locale, un echipaj al Serviciului Ocrotirea Animalelor a capturat câinii din zona respectivă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

2 COMENTARII

  1. Suntem deranjați de câini care nu au nicio vină că au fost abandonați sau au fost debarcati, pe furiș, din alte localități, în schimb nu ne deranjează murdăria și dezastrul din pasajul Omnia, din stația de la Hale a autobuzului 35 din stația de la Coreco!

  2. Câinii nu deranjează fiincă vor. Ei caută mâncare ăn zone care nu fac parte din teritoriul lor. Din această cauză sunt mai atenți la cei cu care se întâlnesc, indiferent dacă sunt oameni sau câini. Iar atunci când distanța de siguranță este încălcată, reflexul este de a ataca – ca metodă de apărare. Altă cauză de atac este atunci când un căine îți apără teritoriul, adică terenul de unde procură hrana. Dacă unii oameni nu înțeleg acest fenomen și hrănesc câinii pe stradă, așa cum spun cititorii despre femeia aia de pe strada Iuliu Maniu (aproape de Policlinica cu plată), atunci ea este vinovată și acolo trebuie să se ducă Primăria în primul rând!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău