Dovada că la Ploiești încă se mai găsește un os de ros – FOTO

Chiar dacă alegerile au trecut de ceva vreme, distribuirea oamenilor susținuți de partidele câștigătoare este încă în desfășurare. Asta și pentru că ”foștii” își apără teritoriul, iar pretendenți sunt mulți. Că nu degeaba înțelepciunea populară a sintetizat chestiunea în proverbul „câinele nu pleacă de la măcelărie”.

Un text de Romeo Nan, colaborator observatorulph.ro

Mai trist este că până își reglează decidenții împărțirea oaselor, în centrul municipiului Ploiești au apărut niște câini mari destul de agresivi. Astăzi, la prima oră o femeie a fost mușcată si personal am fost martor la câteva momente care au speriat trecătorii.

Poate că e un semn de prosperitate, de existență din belșug a resurselor.

Totuși, în buna tradiție a colaborării dintre cetățean și administrație în care primul semnalează, iar celălalt rezolvă, încercăm să ne facem treaba?

Atașăm și foto, nu de drag de animale, deși ne sunt dragi însă nu libere prin centrul orașului, ci de drag de ales. Îl ajutăm să lucreze pentru noi…

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

5 COMENTARII

 1. In completarea acestei stiri, mergeti pe strada Iuliu Maniu la nr 37 – acolo sta o doamna care are „cantina” pentru toti cainii din centru. Toata lumea care merge la Policlinica cu plata vede cainii patrulind ce 3-4 ori pe zi, la orele de „masa”.

 2. Trebuie sa avem compasiune și fata de /pentru cei care nu cuvânta. Într adevăr, nu i o soluție sa i hrănim pe străzi, dar nu exista locuri cât de cât decente care sa se ocupe și de problema animalelor fără stăpân, în mod special a câinilor. Am uitat ca noi ar trebui sa fim Oamenii, iar ei…. Animalele!

 3. Confirm ca este o femeie cu carucior de mancare pentru caini pe strada Iuliu Maniu. Opresc frecvent masina la Mega si am vazut-o de multe ori. E clar ca sta pe strada asta. Iar cainii, ce sa spun, erau trei foarte dolofani, semn ca mananca bine de acolo.
  Vai de cei care circula pe jos, sa se intalneasca cu haita in zona de masa ! Iar pericolul e femeia, nu bietii caini.
  Chiar ca trebuie luate masuri – o amenda ar fi buna ?

 4. Dna Olteanu, aveti copii? Ce ati face daca al dumneavoastra ar fi atacat / muscat / tavalit /ranit de o haita din acestea in conditiile in care vrea doar sa mearga pe o strada din orasul asta ? Eu va spun ca m-as duce si le-as rupe cel putin dintii , macar sa nu mai nenoroceasca si alti copii. Am ajuns intr-atat de activisti la protectia animalelor incat nu mai tinem cont ca pot fi raniti semeni de-ai nostri, oameni ?
  Amenzi … intrebati la ANAF cate amenzi de genul asta sunt neplatite ,pe cati nu ii pot executa fiindca nu au nimic pe numele lor si ne rad in nas (” eu fac ce vreau, tu da-mi amenda ca oricum n-o platesc „), iar despre munca in folosul comunitatii, nici vorba …
  Si ce ar rezolva amenda … ar pleca acei caini la munca sa faca bani sa o plateasca ?

 5. Da, am copil, mulțumesc lui Dumnezeu…. Mai ales pentru felul în care l am crescut. Și… sper din tot sufletul…. sa rămână asa, toată viata. Adică, sa manifeste empatie și fata de cei care nu cuvânta. Este o trăsătură specific omeneasca. Ma rog, ar trebui… Bineînțeles că nu aș fi mulțumită sa fie atacat de vreo haita de câini, dar nici nu i o soluție sa trecem la omorârea acestor animale. Ar trebui strânși de pe străzi și duși în adăposturi speciale, corespunzătoare. Sunt, totuși, niște suflete. Copiii noștri, cresc cu exemplul nostru, și nu numai la nivel verbal, implicând i în diverse activități care sa le modeleze personalitatea.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău