7701bbce-d53b-4a26-b6b8-f6d92b846541_ab225.jpg

La solciitarea oservatorulph.ro, conducerea Gărzii de MEdiu Prahova a transmis lista amenzilor aplicate după incendiul depozitului ilegal de deșeuri de pe strada Mimiu din Ploiești.

Este vorba de sancțiuni de câte 200.000 de lei pentru cele două firme care își desfășurau activitatea în depozitul respecti: ICIM și Urban Electric.

Reamintim că depozitul ICIM din Ploiești, cartier Mimiu, care a ars trei zile, nu avea autorizație pentru deșeuri emisă de Agenția pentru Protecția Mediului Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorulph.ro a obținut dovada acestei informații de care autoritățile s-au ferit ca dracul de tămâie. Mai mult, depozitul era închiriat firmei Urban Electric, conectată direct la incineratorul de deșeuri Eco Burn (detalii AICI).

În perioada 11-14 noiembrie, în cartierul Mimiu din Ploiești au ars peste 5.300 de tone de deșeuri, de la mase plastice, până la deșeuri medicale, uleiuri uzate sau componente auto depozitate într-o hală de 8000 de mp aparținând societății ICIM.

Citește și Nota de plată pentru stingerea incendiului depozitului de deșeuri din Mimiu

FOTO Document Amenzile aplicate de Garda de Mediu Prahova:

Raspuns Observatorul Prahovean 19.12.2018-page-001.jpg

amenda-depozit.jpg

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.