- Publicitate -

”Este inuman să circuli cu un tren fără aer condiționat! Mulțumim CFR!”- Apelul disperat al unei navetiste

Data:

Distribuie articolul:

Bătaia de joc continuă la Căile Ferate Române. Este efectul a zeci de ani de furturi ale conducerii, de lipsă de investiții, de desconsiderare față de cei care plătesc bilete sau abonamente. Puținele garnituri care au aer condiționat nu sunt puse în circulație pe rutele folosite în special de navetiști.

- Publicitate -

Canicula din aceste zile readuce în atenție disperarea oamenilor care sunt nevoiți să meargă zilnic în adevărate cuptoare numite… trenuri.

Sesizarea unei cititoare, care este nevoită să facă naveta cu trenul: ”Indiferent în atenția cui ajunge acest mesaj – nu e o încercare de a remedia o situație, e doar o aducere aminte.

Circulăm în condiții groaznice, mirosuri insuportabile, iar acum, când afara sunt 38 de grade, să mergi în tren fără aer condiționat este inuman.

- Publicitate -

Suntem sute de navetiști pe relația București – Crivina și în fiecare zi așteptam trenurile zeci de minute întârziere.

După o zi de muncă, simți că te sfârșești. Oamenii sunt indignați, dar obișnuiți – cei care suportă sunt controlorii pentru că nu mulți înțeleg că tot sistemul e bolnav.

Vă invit pe toți care citiți acest mesaj, ori sa stați în gara din Crivina când vine ploaia, ori să vă plimbați cu trenul la 40 de grade, ori să folosiți toaletele din tren. Sau cel puțin, să traversați gara de Nord, de la un cap la altul, într-o zi de iulie – e o duhoare cum rar ți-e dat să întâlnești.

- Publicitate -

Vă mulțumim CFR, sute de mii de călători va mulțumesc pentru ca ajung acasă zi de zi, chiar dacă cu stări de rău și ore de întârziere!”

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

4 COMENTARII

  1. Buna ziua!

    Puteți sa transmiteti aceasta plângere d-lui Oprea. Poate va transfera trenul cu care a fost la mare pe ruta doamnei și trenul doamnei pe ruta pentru mare. Cei care ajung la mare ( acum e restricție de viteza) vor face oricum baie in mare.

  2. Derbedeii care ne conduc tocmai asta vor sa ne fie lehamite si sila sa circulam cu orice mijloc de transport,sa mergem in spiatale,scoli,gradinete,in institutiile statului,cu alte cuvinte sa ne fie lehamite de viata.Vor sa imparateasca Romanica numai ei cu familiile,nasii,finii,amantele si amantii,cumetrii,veri si verisoare,o caracatita care acapareaza tot de 33 de ani pe spatele catorva milioane de romani platitori de impozite si taxe pe ca o trateaza ca pe o populime.

  3. Nu numai pe acesta ruta sunt probleme va spune tot o navetista este o bătaie cruntă de joc pe rutele de naveta în general, și nu numai de naveta ci și de alte rute . Nu sunt condiții de nici un fel, jeg peste tot fără aer vara, fără căldură iarna,și nu se iau masuri pentru aceste evenimente extrem de neplăcute.Mirosuri extrem de neplăcute în care ai impresia ca îți dai ficatul afară. Conducerea CFR Călători și Conducerea CFR infrastructura este praf nu fac decât sa îți ia banii și cam atât. Dacă ești prins cumva fără bilet sau abonament te taxează imediat, dar condițiile lasă de dorit. Întârzierile sunt zilnice sub orice motiv. Și Călătorii ar trebui sa zică în momentul în care sunt supervizati de controlale „sa se scuze pentru disconfortul creat și sa le multumesca ptr înțelegere” asa cum deseori auzim în difuzoarele de la gara de nord.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Imagini cu puiul de delfin Baby de la unul dintre ultimele lui spectacole din Delfinariul Constanța [VIDEO]

VIDEO: Puiul de delfin Baby, născut în captivitate, a murit la delfinariul din Constanța. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la unul dintre ultimele spectacole în care Baby a încântat asistența cu un program de excepție.

Sala de lupte de la CS Petrolul Ploiești a fost renovată printr-o sponzorizare a Dosco România

Sala de lupte a Clubului Sportiv Petrolul Ploiești a...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Medicul Alin Scarlat: ”Iubirea este cheia longevității”

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Candidatura lui Mircea Geoană, susținută de Partidul România în Acțiune

Cum se va implica Partidul România în Acțiune la alegerile prezidențiale din toamnă
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -