Cât costă măștile de protecție cu două zile înainte ca acestea să devină obligatorii

0

Starea de Urgență încetează în România din 15 mai, însă acest lucru nu înseamnă relaxarea totală a măsurilor impuse de autorități. 

Mai mult, românii au noi responsabilități printre care și purtarea măștilor de protecție  în toate spațiile închise aglomerate, de la mijloace de transport în comun până în magazine și la serviciu.

Dacă la începutul declarării pandemiei de coronavirus, prețul măștilor de protecție s-a dublat și triplat în unele cazuri, stârnind revoltă în rândul cetățenilor, în ultimul săptămâni costul acestora a scăzut.

Fie că vorbim de măști de unică folosință sau reutilizabile, pe 13 mai prețul celei mai ieftine cutii cu 50 de măști vândută de eMag era sub 100 de lei.

În funcție de caracteristici și de cantitate, prețul cutiilor cu măști de unică folosință variază, dar  nu mai depășește 200 de lei. Verifică prețurile AICI.

În cazul măștilor reutilizabile, cele mai multe fiind din bumbac, prețul variază în funcție de cantitate, model și număr de straturi. Cele mai scumpe seturi pot ajunge să coste și aproximativ 500 de lei, însă pot fi achiziționate și la un preț mediu de 3-7 lei/bucată.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău