Tratament pentru tumori și boli cerebrale, cu ultima tehnologie Gamma Knife

0

Chirurgia Radio GAMMA KNIFE este un tip de sistem de radio-chirurgie utilizat pentru tratarea tumorilor și bolilor vasculare ale creierului și glandei pituare. CHIRURGIA RADIO GAMMA KNIFE focusează peste 200 de fascicule cu energie redusă (care nu au efecte adverse pe tot parcursul traseului de iradiere) către regiunea bolnavă din interiorul craniului și modificări genetice și biologice în zona bolnavă.

CHIRURGIA RADIO GAMMA KNIFE este de obicei preferată în condițiile în care neurochirurgia convențională nu este posibilă sau prezintă un risc ridicat.

Ce tip de boli pot fi tratate cu CHIRURGIA RADIO GAMMA KNIFE?

CHIRURGIA RADIO GAMMA KNIFE poate vindeca tumori cerebrale benigne (meningioame, hipofiză, adenoame, neurom acustic etc.), dar și boli cerebrale vasculare (malformații ateriovenoase și cavernom) și boli funcționale cerebrale (nevralgie trigeminală, parkinsonism și epilepsie).

ULTIMA TEHNOLOGIE GAMMA KNIFE

Modelul cu pictograme cu cea mai recentă tehnologie gamma knife care face posibil tratamentul paciențiilor cu măști adecvate, fără a utiliza rame.

Cu această nouă tehnologie, timpul de tratament este redus și zona tratată este extinsă în același timp.

Dispozitivul cu pictogramă gamma knife este utilizat în Spitalul Universitar Medical Park Göztepe din Bahçeşehir.

Citește mai multe pe tratamente-turcia.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău