Consilierii PNL Ploiești nu vor vota prelungirea contractului cu Apa Nova: ”Nu vom accepta dublarea prețului la apă și canalizare”

0

Consilierii ploieșteni au fost convocați astăzi, în ședință extraordinară, pentru a vota mai multe proiecte, inclusiv prelungirea contractului cu operatorul de apă și canalizare Apa Nova. Grupul consilierilor PNL Ploiești a transmis un comunicat de presă în care aleșii liberali au anunțat că nu vor vota acest proiect.

Comunicat de presă: Grupul consilierilor locali PNL anunță că nu va accepta dublarea prețului la apă / canal

Grupul consilierilor locali PNL va vota “împotriva” prelungirii contractului cu societatea Apa Nova deoarece proiectul de hotărâre, chiar și după prorogarea acestuia, a fost prezentat consilierilor cu rapoarte negative din partea direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei.

Citește și Scandal în ședința Consiliului Local Ploiești pe tema contractului cu Apa Nova. Conflict între aleșii PNL și primarul Volosevici

Noi credem că un contract atât de important pentru comunitatea noastră nu poate fi votat fără a avea garanția corectitudinii lui din punct de vedere juridic și economic.

Deși apreciem buna desfășurare a activității societății Apa Nova Ploiesti în perioada de derulare a actualului contract valabil pana in anul 2025, grupul consilierilor locali PNL nu va accepta dublarea prețului la apa/ canal ( în doar un an de zile, așa cum prevede actualul proiect ) fără să se asigure că prelungirea acestuia va însemna acoperirea în totalitate a Ploieștiului cu rețele funcționale de apă și canalizare.

Grupul Consilierilor Locali PNL Ploiești

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău